timmon24 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Tak jka w temacie od dłuższego czasu emule chdozi tragicznie według mnie admin wprowadził jakieś olbrzymie ograniczenia na port 4662 ale on twierdzi że nie mam HIGH ID zewn IP żródeł znajduje mi bardzo duzo bez problemu łacze sie z Razorback No ale kiedys mój transfer wyniosł max 40 kbs download a teraz max 2 kbs !! na 49 plików ,udostepniam dużo i nic nie grzebałem konfiguracja emule nie w chodzi w gre czy sprwdzić ograniczenai na portcie 4662 jakimś programem przez interne t? pomocy please Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Tak jka w temacie od dłuższego czasu emule chdozi tragicznie według mnie admin wprowadził jakieś olbrzymie ograniczenia na port 4662 ale on twierdzi że nie mam HIGH ID zewn IP żródeł znajduje mi bardzo duzo bez problemu łacze sie z Razorback No ale kiedys mój transfer wyniosł max 40 kbs download a teraz max 2 kbs !! na 49 plików ,udostepniam dużo i nic nie grzebałem konfiguracja emule nie w chodzi w gre czy sprwdzić ograniczenai na portcie 4662 jakimś programem przez interne t? pomocy please może spróbuj puszczać emula przez Webcache (ja wiem tyle że można i czasem dużo daje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 sorki ale nie rozumiem o co ci chodzi na czym polega puszczanie mulka na Webcache- co to takiego ? prosiłbym o szczegółów więcej aha kiedyś miałem takie linki co sprawdzały czy ma sie HIGH ID albo LOW ID ,jest moze cos takeigo co poda inf o ograniczeniach na portach pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Tutaj jest strona testujaca czy masz lowid czy highid. Co do webcache... poczytaj na google. Natomiast to nie rozwiaze Twojego problemu, bo to jest tak jakby 'dodatkowe' zrodlo sciagania danych... Co do udostepniania.. Skup sie tylko na tym co sciagasz, nie dodawaj zadnych plikow itp. Chyba, ze masz jakies rele, ktore chcesz zeby rozchodzily sie caly czas. Zaopatrz sie w jakiegos dobrego moda, poustawiaj go dokladnie i powinno chodzic... o ile masz w miare duzo kredytow, a jak nie to musisz sobie troche ponabijac. Zmien tez domyslny port mula na jakis wymyslony. Jesli masz SP2 w XP to sprawdz limit polaczen na ile jest ustawiony, moze w tym tkwi sekret wolnego sciagania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 error on ip 83.17.137.42! This means you will likely receive a firewalled status within the client. The Help for Firewalled Users page is a good place to go for help Connection tester written by Maurice, hosted at preinheimer.com TAKIE INFO MI SIĘ POJAWIŁO JKA POWYZEJ uzyłem tego linka co mówiłeś do sprawdzenia low a high id a w emule pisze ze mam HIGH ID Wyglada mi to na firrewall jakiś co otym sądzicie ? ale ja nie używam firewalla w xp jest wyłączony też ,SP2 nie instalowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...