dzieciol4 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ma ktoś tą płytkę ? Dobrze się sprawuje? Może lepiej kupić DFI Lan Party NFII ULTRA INFINITY ? Aktualnie mam Epoxa 8rda+ i Xp2000+@2166 - czy po zmianie na ta lub ta plyte i proca mobila odczuje przyrost wydajnosci (pamieci hynix i zasila chieftec). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 napewno lepiej ... - 2 fazy zasilania - brak mozliwosci regulacji mnoznika ... itd blue shift nie mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarmaX Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ja NF7-S2 i jestem nie zadowolony,bo nie maregulacji mnoznika... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Autor topicu chyba zartuje :roll: Porownywanie DFI Lan Party NFII ULTRA INFINITY z tym smiesznym kastratem NF7-S2 jest delikatnie mowiac nie na miejscu :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Jak patrzę na te mofsety to nie wiem czy ... Jakaś taka moda teraz z dobrego robić szajz. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 plytka jest fajna pod warunkiem ze w zyciu nam do glowy nie przyjdzie jakies podkrecanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Logan"]plytka jest fajna pod warunkiem ze w zyciu nam do glowy nie przyjdzie jakies podkrecanie. To co nam po takiej płycie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 nam nic ale jak ktos lubi tylko grac to sie przyda wydajnosc i do tego jak lubi zassac pirata po lanie to gigabitowa sieciowka sie przyda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Logan"]nam nic ale jak ktos lubi tylko grac to sie przyda wydajnosc i do tego jak lubi zassac pirata po lanie to gigabitowa sieciowka sie przyda.jak ktos chce miec płyte wydajną i solidną płyte to kupuje MSI;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OClokowiec Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 To moze lepiej kupic NF7 a nie NF7-s2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 jezeli zamiast gigabitowej sieciowki i sata wolisz dostac plytke stworzona do oc to tak lepiej. i taniej:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) eee czy ja wiem nie jest taka zla, nie ma SS i pobawic mnoznikiem sie nei mozna, ale procka spoko da sie krecic, co prawda nie probowalem powyzej 200 mhz ale nie wiem co na to ram druga sprawa ze jej najwieksza wada jest brak pci-e :wink: Edytowane 10 Marca 2005 przez leonheart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 nie wiecie przypadkiem jakie max stabilne fsb da sie wyciągnąć na ABIT NF7-S2G ???? kumpel chciały ją kupić bo jest tania , ma sata , i 5.1 audio... zależy mu żeby wyciągnąć ok 230 w dualu ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...