toki Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Witam serdecznie, ostatnio wpadl mi dziwny pomysl do glowy, a ze chcialem sie nauczyc PHP, wziolem sie z ksiazka w dloni do roboty, i tak powstal serwis www.ekontakt.org - System wymiany wiadomości, niewiem czy komus sie przyda, w kazdym razie mialem niezla frajde robiac ja. p.s. niedziala jeszcze "DEMO", wiec aby sprawdzic mozliwosci systemu trzeba sie zarejestrowac i zalogowac. p.s. 2 jest jeszcze duuuzo bledow. Pozdawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 1. Blad ort. na stronie zniecheca do kozystania ;p. Pisze sie 'w ogóle', a nie 'wogule'. 2. Niewidze zastosowania stronki... No chyba, ze wypuscisz jakis programik siedzacy w trayu i informujacy o wiadomosciach, ale w sumie to bedzie wtedy kolejny komunikator... Zycze powodzenia i gratuluje samozaparcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 p.s. niedziala jeszcze "DEMO", wiec aby sprawdzic mozliwosci systemu trzeba sie zarejestrowac i zalogowac. Więc stwórz usera 'test' z hasłem 'test', zawsze jak ktoś chce dać możliwość testowania portalu to tworzy takie konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...