Najgorszy77 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Witam Przglądałem forum o kartach graficznych i tam w podpisach ludzi widziałem że mają jakieś ustawienia pamięci. Czesto pojawiało się takie ustawienie 6-2-2-2. Wlazłem do setupu i w ustawieniach zmieniłem na takie liczby,nawet nie wiem czy dobra klejność. Mogę wiedzieć co zrobiłem i czy cos nie wybuchnie ? Sorry, że ze mnie lama ale każdy kiedyś zaczyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najgorszy77 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 No tak nie podałem jakie to pamięci. Nanya 2x256 mb 333 na płycie Epox 8rda nforce2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Wybuchnąć nie wybuchnie, ale poczytać forum to mógłbyś trochę zanim zacząłeś zabawę :evil: Najpierw jeśli chodzi o pamięci poczytaj TO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najgorszy77 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Nie no, to oczywiście przeczytałem juz wczesniej. Wiesz nie zaczynam zabawy tylko mi sie nudziło to se zmieniłem. Ale dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...