kalaszampan Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 http://www.members.lycos.co.uk/simsoner/ph...hpBB2/index.php zapraszam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 + nie ma postów więc jest porządek :wink: - okropny styl jeszcze okropniejsze logo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalaszampan Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 dzięki, sam je robiłem:) zajeło mi to jakieś 12 sekund a moja stacja graficzna to Paint:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 OMG - bardzo ambitne - widac ze włożyłeś w nie duzo pracy ( jak sam wspomniałeś korzystasz z tego programistycznego majstersztyku jakim jest paint :roll: ) Nie obraź sie ale takich śmieci jest w necie wystarczająco dużo i nie ma sensu dorzucac nowych ( chyba ze ktos ma pomysl i go realizuje z zacięciem i chęcią - w Twoim przypadku tak na pewno nie jest ) Wygląda mi to na podryg 15-latka który potrzebuje coś zrobić ale nei wie co... zeby przy okazji sie nie nameczyc ale takze pochwalić przed znajomymi jaki to on nie jest ql i w ogole młodziezowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalaszampan Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 zgadłeś:) hehe a tak na poważnie to tylko próba przed zainstalowaniem porządnego forum. Po prostu nigdy tego nie instalowałem i chciałem się nauczyć przed poważniejszą sprawą:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 przynajmniej temat forum mało spotykany :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 i poszukiwany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...