Skocz do zawartości
mrflinstone

Win98SE - problem z atl71.dll --> Co robic?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Mam taki problem.. Kupilem program do projektowania domow i wnetrz.. Moj sprzet spelnia podane w specyfikacji technicznej wymagania,ale..

Kiedy zainstaluje sie program (tzn. nie instaluje sie do konca bo jest napisane cos w stylu, ze "klasa nie mogla zarejestrowac sie automatycznie - atl71.dll)...i jest blad.

Ponadto jak wlaczam program wyskakuje okienko z takim napisem: "Canot run Unicode version of ATL71.DLL on Windows 95, Windows 98 or Windows ME. Please install the ANSI version".

Dodam,ze windows jest po update'ach z internetu..

Co mam z tym zrobic?

Pomozcie,please:)

pozdrawiam

mrf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W folderze w ktorym zainstalowales program (ew. na CD) poszukaj katalogu o nazwie ANSI_FOR_WIN98, ktory bedzie zawieral poprawna wersje dlla. Nastepnie skopjuj ja tam gdzie lezy ta stara wersja powodujaca bledy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey kupiłam ten sam program i mam poważne problemy z odpaleniem tego cuda... Jeśli udało Ci się jakimś cudem uruchomić ten program to proszę o pomoc. Byłabym wdzięczna za skontaktowanie się ze mną na GG (5622265) a jeśli jest to jakiś problem to prosiłabym o e-maila (limonka0@wp.pl) lub poprostu pozostawienie na stronie adresu e-mail lub numeru gadu gadu =)

Mam nadzieję, że udzielisz mi pomocy =D z góry thx i narazie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi