czat85 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 wlasnie, co zrobic aby jakos oslabic efekt wstecznej akc. ? mysz: razer viper (usb), win: 2000pro :) za hlp'a thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_JFK_ Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 no nie gadaj że taka myszka za tyle kasy ma akceleracje wsteczną. A to jest ta wersja diamondcos tam czy ta starsza? Może zamontuj przejsciowke na ps2 mi lepiej chodzi na przejsciowce niz na USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 moze sie wypowie ktos kto sie na tym zna? @_jfk_ napisalem, ze VIPER ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 viper ta starsza straszna kicha byla. co prawda u mnie na innej myszy (a4tech) pomoglo jak wywalilem tranzystor ktory przygaszal diode gdy sie nie rusza myszka, troche pomoglo ale nie wiele :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_JFK_ Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 "moze sie wypowie ktos kto sie na tym zna? @_jfk_ napisalem, ze VIPER ..." Co tak nieładnie odpisujesz :....-( próbowałem pomóc. U mnie pomogło jak mówię grywam w cs-a i na USB nie grało się zbyt dobrze po przesiadce na PS2 jest o wiele lepiej. Nie znma dokładnie nazw tych myszek tylko się pytalem który to. Ale napisz może do czego myszki uzywasz. zwiększ czułość myszy do najwyższego poziomu i efekt powinien zniknąć. No ale wtedy wystarczy 1 cm i masz opanowany pulpit 25`` Tak jak Arnie napisał to kaszana i tyle, Ściema że to myszka dla graczy. Do q3 prędzej się nadaje gdzie ważniejsze od celowanai jest szybkie obracanie, niz do CS-a gdzie sensivity powinno być jak najniższe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 hmmm ... moze sprobuj podkrecic port usb, powinno pomoc, o ile nie wyeliminowac to zmniejszyc przynajmniej w tym topicu masz co i jak http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=912...krecanie+myszki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...