zavader Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Hello ziomki ;] No niech mnie ktos poratuje ;] Nie mam co ze soba zrobic - moja 100% imprezka odwolana - a nie bede siedzial sam przeciez... Jestem from Wawa - wiecie - fajny, mily mlodziezowy, maturka w tym roq... HEEELP... Aha - jestem hetero :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Hetero? = No to skreslam cie z listy gosci... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 jak cie stac...idz ddo jakiegos klubu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ahahahahah ten topic jest chyba w kolejce do najglupszego topica 2004 ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ahahahahah ten topic jest chyba w kolejce do najglupszego topica 2004 ;) :DNiestety jest na straconej pozycji, mineły już nominacje do edycji 2004 a do 2005 chyba się nie zakwalifikuje bo to w końcu nie ten rok :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 wpadnij do mnie do Kalwarii :D hehee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Też mam ten problem, chyba się upije w domu na umór. W przypadku picia na umór nie ma znaczenia gdzie sie pije, i tak nic sie później nie pamięta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 dobra....dzisiaj bede wiedzial czy nmoge kogos wziac..... z tym ze.... tam beda wariaci (doslownie) , ogolnei anorektyczki, bulimiczki, ludzie po probach samobojczych i najlepsze....gosc, ktory mysli ze jest michalem wisniewskim :lol: ktos reflektuje? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Stary.... masz fajne towarzystwo.... Szkoda ze dalego mieszkam - zabrałym sie... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 dobra....dzisiaj bede wiedzial czy nmoge kogos wziac..... z tym ze.... tam beda wariaci (doslownie) , ogolnei anorektyczki, bulimiczki, ludzie po probach samobojczych i najlepsze....gosc, ktory mysli ze jest michalem wisniewskim :lol: ktos reflektuje? :> zawsze chcialem autograf od michasia, skoda ze nie mieszkam w wawie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ja tam nikogo nie znam, po prostu jam ialem robis sylwa, nie wypalilo i ide z kumplem tam ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Czlowieku - co to bedzie za impreza ;] Co ty prowadzisz jakies "Kolko ludzi ktorzy staricili nadziej" czy jakis inny "Polsat Dzieciom" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ale ty myslisz, ze anorektyczki, to inni l;udzie?? ze ludzie po probie s, to inni ludzie (chocby ja...) stary....normalnie sie z nimi rozmawia, oni tez chodza na imrpezy itp..... a ten wisniewski....hmmm....bedzie zabawnie :> mzoe mu karaoke zrobimy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Ja nic nie mam od takich ludzi i wiem ze to SA zwykli ludzie i naprawde niektorzy sa bardzo spoko, tylko ciekawe towarzystwo po prostu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 bo ja ide do goscia, ktorego zna dziewczyna kumpla :) dokladniej i oni byli razem na oddziale w psychiatrycznym (z tego co sie dowiedzialem :> ) ale moze miec nie halo infformacje, bo sie okazalo, ze nie jade do pruszkowa, tylko do piaseczna :> (ktos zle uslyszal; p ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 bo ja ide do goscia, ktorego zna dziewczyna kumpla :) dokladniej i oni byli razem na oddziale w psychiatrycznym (z tego co sie dowiedzialem :> ) ale moze miec nie halo infformacje, bo sie okazalo, ze nie jade do pruszkowa, tylko do piaseczna :> (ktos zle uslyszal; p )bo ja ide do goscia, ktorego zna dziewczyna kumpla :) dokladniej i oni byli razem na oddziale w psychiatrycznym (z tego co sie dowiedzialem :> ) ale moze miec nie halo infformacje, bo sie okazalo, ze nie jade do pruszkowa, tylko do piaseczna :> (ktos zle uslyszal; p ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ahahahahah ten topic jest chyba w kolejce do najglupszego topica 2004 ;) :D a ty co się tak cieszysz, sam masz imprezę, kumpli nie chcesz wkręcić :? myślisz że nie widziałem tej kraty browarów w którą się już zaopatrzyłeś :twisted: podzielił byś się z kolegami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Czemu najglupszy topic 2004? Ludzie -to jest porazka osobiasta a nie "glupi topic"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ti a tam przygotowalem sobie piwka i liste filmow do ogladniecia, nie bede sie pchal gdzie mnie nie chca - ten rok ogolnie byl kijowy tomoze nastepny bedzie lepszy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 bruce to w pruszkowie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 no sie okazalo (jak juz napsialem) ze ktos tam zle uslyszal i jest to w piasecznie..... no tak...drobna roznica.....zupelnie w druga strone, ale dobra ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...