$McFly$ Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 W cennich to dużo jest, nie przeczę. (Szczególnie w returnie widać duuużo 6600GT na AGP) A może ostatnio sprawdzałeś jak to się ma do rzeczywistości. ;) . yeap 2 tyg temu jak bralem pamiec do kompa to widzialem w returnie sporo gef 6, wystarczy wejsc i spojrzec na polki, zreszta do niczego ten temat nie prowadzi i ta dyskusja w cennikuu jest , jak od reki nie bedzie to na drugi dzien jest i jedna cholera czy kupie u sibei w lublinie czy by net.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksquall Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 W hurtowni wiem że mam cenę hurtową i jakoś mi sie nie widzi zapłacenie 150 zł wiecej jak moge miec taniej, wystarczy tylko popatrzeć na niektóre ceny w necie gdzie pomiędzy sklepem X a sklepem Y jest różnica niecałych 150 zł przy tym samym modelu karty. A się założe że ten "tańszy" i tak ma jeszcze nałożoną marżę conajmniej 10% przy 850 zł= 85 zł. Czyli komu jak komu ale mi sie niebardzo taki interes opłaca. Z drugiej jednak strony jak sobie pomyśle że mam czekać miesiąc aż karta łaskawie się pojawi w hurtowni to już bym się mocno zastanawiał nad dołożeniem tych 85zł. A szewskiej pasji bym dostał gdy po kupieniu karty w necie okazałoby się że w hurtowni jest dostępna po tygodniu za mniejsze pieniądze. Błędne koło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Opłaca sie kupić PoV za 770zł 500/900 czy Pine XFX 6600GT 50/1000 za 899zł 3 lata gwar. bo słyszałem że te karty z 900mhz pamieciami spoko sie przykręci do 1Ghz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Po pierwsze, to nie do 1GHz tylko do 500MHz (z 450). A po drugie - dokreci sie na luzie (patrz podpis ;) ) XFX wydaje mi sie przeplacaniem - placisz za pamieci 500MHz (co jestes wstanie osiagnac na kazdym 6600GT) i za 2xDVI (reka do gory kto to wogole wykorzysta). Jesli mozesz sobie pozwolic, to wez Leadteka za 850zl (ktos podawal linka niedawno) - ma cichutkie i lepiej skonstuowane chlodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 $McFly$ => wroce jeszcze do wątku z vico.. czemu byłem pewny że wczoraj odpisalem to nie wiem ;-) vico ma ponoć trochę w plecy, i to wiem ze zrodla do vico zblizonego (jak to fajnie brzmi), z tym salonem na mecz majdanka to jeszcze inna sprawa ;-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...