Gucio Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 właśnie - wygląda to tak jakby wtyczka od zasiłki była za długa /o jakieś 1.5mm żeby weszła w zastrzask tak jak trzeba/ czy to tak może być? czy te zasiłki tak mają? czy coś z tym zrobić? /może małe piłowanie...? :( ale nie usmiecha mi sie tego robic z nowa zasilka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Dziwne, bo u mnie wszystko dochodzi na tym samym zasilaczu i jeszcze na wielu innych taganach też było ok. Sprawdź czy nie masz jakiś pogiętych styków w wejściu na płycie głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 doklednie obejzyj gniazdo ATX od MoBo - bo te gniazdka montowane w AsRockach/Asusach nie sa najlepsze (czasem mam tak ze trzeba troche poryszac wtyczka od uzywanej zasilki zeby wszystko dzialalo) dodajac fakt ze plyta robi Vcore z +5V moglo sie cos nadtopic i teraz wtyczka nie pasuje jak chcesz miec pewnosc ze to zasilacz albo nie to wpadnij do jakiegos kumpla i tam podlacz - jak na innej plycie nie bedzie pasowac to masz winowajce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 juz wszystko ok - przetestowałem na jakiejś starej MoBo - weszło ciężko ale weszło - na asusa po tym teście juz też weszło - musiałem użyć większej siły. Temat do usunięcia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...