Gość trooky Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Pomózcie mi mam problem ponieważ nei weim juz co zrobić w tym kompie mam juz okno, podswietlanego kompa neonami, szybke z przodu z czardonymi diodami. w klawie zmieniłem diody na niebiesko czerwone, i nie mam pomysłu na nowy tuning dlatego pomózcie. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damqq Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 lepiej zamknij ten temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ja bym zmienil w klawie diody z niebiesko czerwonych na czerwono niebieskie i bedzie git LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 LOL,temat do zamknięcia,to nie ty nas powinieneś się pytać co masz zrobic tylko sam wiedzieć co chcesz jeszcze mieć w swojej obudowie,użyj fantazji poprostu.....temat do zamknięcia.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Pomóż sobie i innym. Przeczytaj regulamin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...