fipa Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Miałem przez jakiś czas kamerę i zgrałem zawartość takich małych kaset na dysk. Robiłem to na WinXP w Windows Movie Maker. Teraz te filmy nie "chodzą" na innym niż WinXP. Chodzi mi głównie o Win98. Jak zgrać kodeki i które. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 A w jakim formacie są te filmy? zobacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 WMV - Windows Media Video Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Wystarczy ze zainstalujesz WindowsMediaPlayer7.1 lub 8.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...