dramich1 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Witam na forum - czy moze się ktoś podzielić ew spostrzeżeniami dotyczącymi ww sterowników. Z jednej strony problem - przy odtwarzaniu filmów - np po przełączeniu na inną aplikację i powrocie znika obraz - pomaga np chwilowa zmiana częstotliwości odtwarzania - nadmienię że jest to problem wszystkich z forceware serii 7xxx) Może ktoś się spotkał z takimi objawami??? A z drugiej strony zastanawiający jest dramatyczny wzrost wydajności 67.22 miałem w 3Dmark05 ok 3900 teraz z 71.22 ponad 4200 - 10 % na samych sterownikach to sporo. Jakby co to mój konfig Gainward PowerPack 2200 6800 Ultra! (256 MB) - włączone 16 potoków i 6 tych coś tam, AMD 64 3200+ ABIT AV8. RAM kingston 2X512 w Dualu Oprócz właczonych potoków niepodkręcony Jak coś to pozdrawiam Bymbył zapomniał - czy u was też jest taki wzrost wydajności - (beż żadnego kręcenia)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Nareszcie jakiś temat o sterach :D Narazie the best to 66.81 czekam na lepsze :) Jeszcze nie testowalem 71.22..... ...pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 używam 66.81 ale jak miałem stery z seri 7*** to jakoś mi nie pasowało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Nie chcialbym byc złośliwy, ale jest inny dział na tym forum dotyczacy sterowników i chyba taki temat jak ten powinien sie znaleźć właśnie tam. Jakby ktos nie wiedzial: http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Hmm....Ciekawe bo ja podobnego tematu nie widze.. 8O Moze slepy jestem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...