JaIrek Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Mam taki problem gdy kupowałem 2 lata temu kompa dałbym głowe że kupiłem sdram a dziś patrze się do gwarancji i pisze że mam DDRAM . Wiecie moze gdzie to mozna sprawdzićlub czym: jaką ma prędkość i ile ma pamięci i czy to DDRAM czy SDRAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixtol Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Programami Aida32 i Everestem. Znajdziesz je chyba na www.benchmark.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 zajrzyj do kompa i jak pamięć ma jeden rowek to ddr a jak dwa to sdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluskff4 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 predkosc i ile pamieci ma ram mozna obczaic przy starcie kompa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...