robirem Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 od kilku dni można w kioskach nabyc grę jak w tytule, czy ktoś może ją ma, bardzo proszę o opinie bo przymierzam się do kupna. pozdrawiam Robirem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 i dajcie jakies screeny bo sam jestem ciekaw co to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artudi2 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Screeny są tutaj http://gry.o2.pl/galerie/?co=cat&id=266 Ja kupiłem, gram i nie żałuję: fajne otoczenie, wyjechane pomysły, niezły humor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Ta gra jest sprzedawana jako nowa?! Bo na konsole wjechala ponad rok temu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAX0 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Screeny są tutaj http://gry.o2.pl/galerie/?co=cat&id=266 Ja kupiłem, gram i nie żałuję: fajne otoczenie, wyjechane pomysły, niezły humor. Witam. Tez kupiłem i mam problem. Na poczatku treningu nie mozna uaktywnić łancucha, żeby przeskoczyć dołek. Wduszam skok i CTRL a łańcucha nie ma ! Podpowiesz co zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Ta gra jest sprzedawana jako nowa?! Bo na konsole wjechala ponad rok temu... Nie. Byla juz wczesniej sprzedawana w jakies seri Nova Gra czy cos takiego jakies pol roku temu. Co do gry to przyjemna jest jesli ktos lubi takie klimaty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Lepiej sprawdź datę postu Jina :) Troszkę się rozminąłeś lol :) Gra jest dodawana do najnowszego numeru CLICKA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 o shit :mur: tak to juz z oczami mam, i z reszta z glowa tez :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Lepiej sprawdź datę postu Jina :) Troszkę się rozminąłeś lol :) Gra jest dodawana do najnowszego numeru CLICKA. Chyba z inną grą sie pomyliłes, nie słyszalem o tym. Zresztą gierka aż tak dobra to nie jest, uwielbiam zrecznościówki, ale ta jakoś nie przypadła mi do gustu (zresztą ostatnio niewiele gier), ale grałem w nią już dawno (kupiłem ją w Nova gra) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...