cobex Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Od zawsze korzystałem z Ghosta aby robić operacje typu "disk to disk", niestety nowe wersje tego softu są dla mnie coraz bardziej denerwujące i chciałem przesiąść się na coś innego. Kiedyś było jeszcze coś takiego jak "Drive Image" ale był bardzo wolny. Co polecacie ? pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfik Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Jest jeszcze Acronics True Image - ale nie zapisuje plyt DVD w formacie UDF - nie zapisze obrazu duzej partycji :evil: . Ja uzywam Ghosta 8.0 - bo 9.0 to porazka na maxa - plyta bootująca wczytuje sie 10 minut 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Jest jeszcze Acronics True Image - ale nie zapisuje plyt DVD w formacie UDF - nie zapisze obrazu duzej partycji :evil: . Ja uzywam Ghosta 8.0 - bo 9.0 to porazka na maxa - plyta bootująca wczytuje sie 10 minut 8O Dokładnie, Ghost 9.0 to jakiś wybryk natury. Chodzi mi tylko o operacje "disk to disk" (głównie tego potrzebuję), Ghost 2003 pogubił dane i to dosyć sporo. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 używałem i Ghosta i DI. swego czasu byłem z tych programów b. zadowolony. od 5 miesięcy jestem na Acronis TrueImage i uważam że jest najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...