Skocz do zawartości
GenghisKhan

Telekineza i inne wałki!

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos na forumie interesuje sie lub zajmuje praktycznie spirytyzmem (telekineza - podroze astralne itp???). bo mozna fajna grupe zroobic jakbyscie byli chetni........ - czekam na glosy z zaswiatow....... :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie interesuje OBE, ale narazie nie wyszedlem poza. Jednakze mam ciekawe przemyslenia nt. samego istnienia OBE. Jak zapewne wiesz przed wyjsciem poza cialo wprowadzamy sie w stan hipnozy. Co z tego moze wynikac ? w czasie hipnozy(czy tez w tym przypadku autohipnozy) mozna sobie wiele rzeczy latwo wmowic, jak np. to ze wspinamy sie po zlocistej linie wlasna dusza i opuszczamy cialo... Bardzo mnie to ciekawi jak to w koncu jest (a przekonam sie jak juz sam bede mial OBE zapewne), to tylko nasze marzenia co do innego swiata ktore wychodza na wierzch podczas hipnozy, czy naprawde podroze astralne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm, ja sie interesuje LD, a zarazil mnie Xon, chociaz narazie nie moge mowic o zadnych swiadomych snach to z moich snow pamietam coraz wiecej :).

A co to LD?

Może jakieś linki - ja też kce świadome sny!!!!

Super strona nie tylko o LD http://www.gw.punk.px.pl/ Poczytaj o LD i o OBE. OBE moze byc znacznie ciekawsze, ale napewno trudniejsze do osiagniecia. No i wsyzstko wymaga wytrwalej pracy (miesiac to moze byc i malo).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz trzeci dzien pracuje nad OBE jak mi sie uda, to powiadomie.

Nie pracuj tak ciezko, widzisz do OBE jest potrzebna energia, ty tu tydzien bedziesz sie mecyzl i zawiedziesz sie brakiem rezultatow, do OBE przystepuj jak masz na to ochote. Chodz pierwsze dni to zawsze sa takie nerwowe, tez chcialem od razu :)) Ale ja mialem taka sprawe, ze niezaleznie od siebie mialem bardzo krotkie cos w rodzaju OBE, najwieksze nastepne osiagniecie do gleboki trans i stan taki jakby zaraz przed opuszczeniem.

Btw. powiedz z jakiech/jakich metod/y korzystasz ?

No i czytaj o tym duzo - wiedza sie przydaje. Chodz czasem nie do konca. Ale mysle, ze mnie zrozumiesz za jakis czas, jesli juz tego nie mozesz zrobic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedys probowalem yogi - koncentracja na czarnej plamce na suficie, ale jakos brak czasu i szalencze tempo zyciowe i zaniechalem tego. Tak czy inaczej interesujace. LD juz mi sie zdarzalo ale to nie bylo tak do konca kontrolowane przezemnie, swiadome (wiedzialem ze jestem w snie) ale nie do konca kontrolowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

........ciekawe - ide spac :lol:

jutro przestudiuje to dokladnie , ale miewalem taki kontrolowany sen - wszystko robilem co mi sie podobalo - udawalo mi sie nawet zmieniac scenerie i miejsce - jak sie obudzilem to bylem doslownie zdumiony .....

powiedzcie - czy juz jest zle ze mna ?? ;);) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kilka razy mialem swiadomy sen , ostatni byl najciekawszy - snilo mi sie cos o siakiejs mafi czy gangu cholera wie totalnie porabany sen, no pod koniec tego snu skaplem sie ze snie i w momencie zmiana sceneri laska i wiadomo co :P najgorsze jest to ze jak sie za bardzo koncetrujesz w tym snie na jednej rzeczy od razu sie budzisz (no i tak sie stalo :( ), najlepsze rozwiazanie zeby przedluzyc taki sen to zmieniac ciagle "zawartosc" snu (troche namieszalem ale wiadomo o co hoci :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no coz najlepiej jest sie poprostu dobrze skupic nad snem a przejmiemy nad nim kontrole, nawet jak sie obudzimy to zamknijmy oczy od razu i zapragnijmy znow wrocic do snu a to sie stanie

proste

przeczytalem o tym mase ksiazek i juz troche wiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam bardzo czesto swiadome sny , ale to nie sa sny z tych "dobrych" , one polegaja na tym , ze pojawiam sie w jakims mieszkaniu , wchodze do innego pokoju , a tam jest zabita , badz wlasnie zabijana moja rodzina (bardzo drastycznie) , wiem ze spie i ze jak chce sie obudzic to tez musze zginac , bardzo czesto poprostu wyskakuje przez okno/balkon . Nie znosze tych snow , to jest cos okropnego ....

Pozdrawiam Snake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam bardzo czesto swiadome sny , ale to nie sa sny z tych "dobrych" , one polegaja na tym , ze pojawiam sie w jakims mieszkaniu , wchodze do innego pokoju , a tam jest zabita , badz wlasnie zabijana moja rodzina (bardzo drastycznie) , wiem ze spie i ze jak chce sie obudzic to tez musze zginac , bardzo czesto poprostu wyskakuje przez okno/balkon . Nie znosze tych snow , to jest cos okropnego .... 

Pozdrawiam Snake

kazdy ma swoj wlasny rodzaj koszmarow

jednen wredny rodz snow jest wspolny dla wiekszosci ludzi - kibel pelen gowien i wylewajacej sie z niego wody :( fuuuuu ale syf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi