Gość wortigern Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 I jak dalej, dałeś tego majla na Policje ?? Niech kolesia załatwia, bedzie miał nauczke. Pewnie siedzi teraz w chacie i robi kope w gacie jaki rym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 w sumie dostaniesz (mam nadzieje) fajny prezent noworoczny - oby wszystko poszlo jak nalezy :] wszyscy mamy taka nadzieje :) powinnismy przylepic ten temat w dziale sprzedam :) niech wiedza jak działaja ludzie z tweaka :)Właśnie - jesteśmy jak jedna rodzina(mafia :D:D:D) "Padre, mam uno piccolo problemo..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 hehe. święte słowa Sid. popieram pomysł przyklejenia tego w dziale sprzedam. nikt inny już by się raczej tak nie sparzył. za 5 min jade z mailem na policję. nie popuszcze mu. pytał się skurczybyk czy mu odeślę płytę <lol> chyba się jeszcze nic nie nauczył. już ja mu pomogę w edukacji moralnej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 hehe. święte słowa Sid. popieram pomysł przyklejenia tego w dziale sprzedam. nikt inny już by się raczej tak nie sparzył. za 5 min jade z mailem na policję. nie popuszcze mu. pytał się skurczybyk czy mu odeślę płytę <lol> chyba się jeszcze nic nie nauczył. już ja mu pomogę w edukacji moralnej :wink: I słusznie :lol: , napisze jeszcze co mu zrobili jak oczywiście coś zrobią :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 na razie mówili że najpradopodobniej dostanie 2 lata w zawieszniu za rok. policjant nie podszedł do tego w sposob "eeee... nie będe sie zajmował marnymi 200 zł." powiedział e to tak jakby synek komuś ukradł auto i przeprosił :wink: i ze zajmie sie tą sprawą jak najlepiej bedzie umiał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Na forum MoDeD-KOMPz pisał ostatnio niejaki maciek_d, tam też wykazał się swoim idiotyzmem. Pomyślałem, że może być to ten sam Maciek. Oto link do tematu http://www.moded-kompz.net/modules.php?op=...iewtopic&t=3576 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Na forum MoDeD-KOMPz pisał ostatnio niejaki maciek_d, tam też wykazał się swoim idiotyzmem. Pomyślałem, że może być to ten sam Maciek. Oto link do tematu http://www.moded-kompz.net/modules.php?op=...iewtopic&t=3576 zarejestruję się i zrobie mu wiochę :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 tam jest maciej dobrowolski :) i moze to jest jego prawdziwe nazwisko :) kombinujmy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 sysak666 ;) hehehh... a Sid dobrze prawi ;) Padre... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ooo widze ze mnie ciekawa akcja ominela :( no ale powiem Ci odemnie ze jak go teraz bys nie udupil to gowniarz dalej by odstawial takie szpoki. ehhh... dzieci nie powinny miec dostepu do gieldy na tweaku bo takie walki wlasnie sie pozniej tworza ;/ ps: moje gratulacje Tweak Family :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=...533;entry895327 To taki offtopic ale jelsi cos ktos wie to prosze o kontakt. bo juz dzieki temu znalazlem osobe ktora tez ten koles oszukal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...