Togoo Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 :wink: Witam Na poczatek mała notka; UZYŁEM SZUKAJKI (FAKTYCZNIE NIE POGRYZŁA) ALE NIESTETY TEGO CO JA POTRZEBUJE NIEMA). Mam śledz usb sa na nim dwa porty i od tych dwuch portow idzie kable i na koncu jest wtyczka na 9 pinow i to podłaczam do płyty głownej i działa jak nalezy. ... Ale na sledziu sa tez 4 diody i odnich idzie osobnuy kabelek który jest zakonczony taka samoa wtyczka jak ten od usb uczyli taka na 9 pinów. I teraz jak to podłaczyc zeby mi działały te diodki... na bank nie mam juz zadnego wejscia na taka wtyczke na płycie głownej [nad tym od usbe jest cos takiego na 9 pinow ale nie ma tych "drucików" (pinów)] bo przepatrzyłem dokładnie. Da sie to jakos połaczyc, polutowac , cokolwiek z tym zrobic zeby działało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 te diodki to system diagnostyczny w płytach msi - pomaga ustalic dlaczego komp nie bootuje - jeżeli nie masz płyty msi to nie podepniesz tego - jeżeli masz msi - to w instrukcji znajdziesz gdzie to podpiąć oraz opis wskazań błedów przy bootowaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Togoo Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ... bezsensu :( mam płyte ASUSA to jeśli na bank sienie da i nikt nie ma zadnego pomysłu, można topic zamknac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zawsze możewsz sam sobie te diodki zasilać (czy też użyć jako diod power/hdd), ale nie wiem, czy warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...