flasht Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Celeron 700... Czy to to nie padnie bez wiatraczka na boxowym radiatorku od PIII700 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreq Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ...a jak powiem, że nie padnie... a padnie, to bedziesz miał do mnie pretensje? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Nie warto. Za bardzo będzie się grzał. Robiłem kiedyś patent z Zalman'em CNPS 3000+ Al/Cu po 15 min parzył jak cholera. Komp był do biura, żadnych gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Cytat ...a jak powiem, że nie padnie... a padnie, to bedziesz miał do mnie pretensje? :wink:Zalezy... czy padnie... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Cytat Nie warto. Za bardzo będzie się grzał. Robiłem kiedyś patent z Zalman'em CNPS 3000+ Al/Cu po 15 min parzył jak cholera. Komp był do biura, żadnych gier. Tak w ogole to jaki to socket jest? Bo nie wiem co mialbym kupic... Ma byc cicho! Procesor jest nie podkrecany i nigdy nie bedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Cytat Cytat Nie warto. Za bardzo będzie się grzał. Robiłem kiedyś patent z Zalman'em CNPS 3000+ Al/Cu po 15 min parzył jak cholera. Komp był do biura, żadnych gier. Tak w ogole to jaki to socket jest? Bo nie wiem co mialbym kupic... Ma byc cicho! Procesor jest nie podkrecany i nigdy nie bedzie... Moja 800'tka była na Socket 370, każdy cooler pod Socket A też będzie pasował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...