Enrix Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Witam mam pytanko, mam radeona 9500 i chce sie zapytac jakie sa najlepsze stery pod radeony, tylko nie chodzi mi o omegi albo dna, chodzi mi o stery ktore nie odblokowuja potokow, bo takie juz mam, tylko normalne ale najbardziej wydajne, tak jak np. w GF NVIDI sa (44.03) z gory dzieki za odpowiedz bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 omegi v2.5.97a (da sie nimi takze potki odbkowac) to pewnie najlepsze stery (i catalyst 3.7) masz omegi i chesz jeszcze inne wgrac :?: :lol: :lol: wgraj poprostu omegi v2.5.97a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enrix Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 No tak tylko mam taki problem z ta omega ze jak odblokuje potoki to w grach np(colin 2005) i 3D Marku 2001 nie ma artefaktow a w 3D Marku 2005 sa i nie wiem czy moge tak zostawic czy nic sie nie stanie:):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 No tak tylko mam taki problem z ta omega ze jak odblokuje potoki to w grach np(colin 2005) i 3D Marku 2001 nie ma artefaktow a w 3D Marku 2005 sa i nie wiem czy moge tak zostawic czy nic sie nie stanie:):):)stac sie nic nie stanie ;) Ale przecierz nie grasz w 3d Marki ;) Jesli w grach nie masz to zostaw tak, choc mozliwe ze przyszlosci sie pojawia na innych grach ; :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enrix Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Dzieki gent za pomoc jestem wdzieczny pozdrawiam zrobie tak jak mowisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 A następnym razem zapraszamy TU... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 ja bym bral tylko catalyty 4.12 i koniec!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 ja bym bral tylko catalyty 4.12 i koniec!! 1209894[/snapback] omegi v2.5.97a sa na catalystach 4.12 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...