Przemeq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 A wszystko na standardowym (prawie ) AC Dlaczego? bawiłem się w malowanie mostków na morganie 1gh i zamalowałem wszystkie jakie sie dalo, komp wstał vcore 1,95V próbuje go podkręcać , nic lepiej nie poszedł zresetowałem kompa ze 2 razy wchodze do biosu a tam vcore 3,3 V ;-) temp 0 stopni C wyciągnąłem wtyczke z prądu wyczyściłem proca i wszystko to co pomalowałem i prosze jak ładnie ;-) I żeby było jasne temp1 to proc ;-) temp 2 chipset reszty nie trzeba wyjaśniać MB K7VZA r3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 żeby było śmieszniej: badając organoleptycznie temeraturę radiatora jest skubaniec całkowicie zimny (temperatura powietrza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Chłodnego masz procka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 chłodnego to raz, a VCore to 2 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Coś mi się wydaje że coś jest przekłamane :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 eeee nie, napewno -70 jest ok ;-) patrzyłem właśnie w biosie , a tam dalej jak wółvcore 3,5V a tem proca 0C ,30pare farenhaita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Też tak mam każdy niestandardowy soft do mobo pokazuje mi temperature proca na minusie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ale godzine temu jeszcze było wszystko OK, dopiero po tej zabawie z malowaniem takie kosmosy wyszły, i zaczyna mnie to wkurzać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 to ja tez sie musze pobawic..... jak bede mial temp -70 to z tego celka 2 ghz wyciagne :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...