godulman Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Czesc chce kupic dysk twardy 80 gb Samsung SpinPoint 80 GB SP0812N (7200, 8MB cache) ATA/133 czy warto ?? A jak nie to jaki ?? Dziekuje za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Witam, jeżeli masz taką okazje i potrzebujesz nowego twardziela to kup. To nie jest zły dysk, jest całkiem wydajny i nie za głośny. Każdy poleca co innego ale ten dysk jest ok! Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Mam i dla mnie to najlepsza 80-tka . Widzialem Samsungi , WD , IBM/Hitachi ale samsung rzadzi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ja też mam tak idysk i powiem Ci, że jest rewelacyjny. jest cichy i szybki więc nie ma się co zastanawiać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cho-marek Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Też mam taki dysk jest OK. (Maxtor głośniejszy i padł po 0,5 roku). Za pomocą HUTIL można włączyć tryb quaiet - błoga cisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...