Kwiecień Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Znajomek jeszcze nie wie czy będzie coś później sprowadzał. Ale niewykluczone... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Kwiecień, ja coś z innej beczki: Radeon X800XL PCI-E Antec TP 480 BTW - Jak ma wyglądać ta realizacja gwarancji w Polsce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Co do gwarancji to nie wiem jeszcze do końca. Na dniach :) Teraz nowy rok i ludzie trochę pracy mają, około 2-3 będzie coś więcej wiadomo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Kwiecień coś mi się wyjda że jak aż taaak dużo będzie tego sprzętu to chyba bedą problemy na granicy, nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 No to juz kwiecien sam to dokladnie wie co i jak nie? :P Ty juz sie o to nie martw. Kwiecien jest chyba w pelni godzien zaufania. Ja to jakakolwiek Audigy 2 lub Audigy + Z-5500.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 MSI K8N Neo4 Diamond i Radeon X800XL PCIe - przybliżone ceny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Jakie problemy na granicy ? On to sciaga na firme, wiec UC sie nie przyczepi... Kwiecien - liczymy na ciebie ;] PS. Podaj (jak bedziesz znal) "deadline" co do skladania zamowien... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 HKC 775CA oraz Logitech Ultra X Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m60 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Interesuja mnie ceny, dostępność i warunki gwarancji takich produktow: MSI K8N Neo4 Platinum Abit AX8 http://www.abit-poland.com/prod_mb_show.php?id=118 Abit RX700 Pro-256PCIE http://www.abit-poland.com/prod_gfx_show.php?id=1065 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....-123-148&depa=1 ELSA FALCOX™ X70 XT http://www.elsa.com/EN/Products/detail.asp?newsid=317 ELSA FALCOX™ X70 Pro http://www.elsa.com/EN/Products/detail.asp?newsid=316 ELSA FALCOX™ X80 PRO http://www.elsa.com/EN/Products/detail.asp?newsid=296 Asus Extreme AX700PRO/TVD http://pl.asus.com/products/vga/eax700pro/overview.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Trochę poszukałem, trochę pomyślałem i doszedłem do wniosku, że warto by było więcej części sprowadzić :) Bo sugerując się cenami z NewEgg.com, to są one bardzo atrakcyjne! A teraz sprecyzuję moje zapytanie, więc chciałbym się dowiedzieć i kosztują następujące cześci: ABIT "IS7" i865PE ABIT "IS7-E" i865PE ABIT "IS7-E2" i865PE Intel Pentium 4/ 2.4C GHz 800MHz FSB, 512K Cache, HT - OEM Intel Pentium 4/ 2.4C GHz 800MHz FSB, 512K Cache, HT - Retail Corsair Value Select Dual Kits 184 Pin 512MB(256MBx2) DDR PC-3200 - Retail Mushkin Blue Dual Pack 184 Pin 512MB(256MBx2) DDR PC-3200 - Retail OCZ Premier Value Series, Dual Channel Kit 184-Pin 512MB(256MBx2) DDR PC-3200 - Retail Fortron 300W Power Supply, Model "FSP300-60PN" -RETAIL Doszedłem do wniosku, że PSU raczej nie warto kupować, ponieważ w USA mają inne napięcia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Kwiecien a co z tymi LCD ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Będe wiedział około 2-3 stycznia, wczoraj nie chciał dzwonić bo się ludzie do sylwka szykują :) PSU mam z USA i działa bo z tyłu jest przełącznik 110V/220V :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ........ Do skasowania :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 a ja chcem tygonu 3 metry 16/22 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 PS.Jak by ktoś chciał wiecej linków do sklepów w USA (kolo 100) to prosze bardzo http://www.eizo.com/purchase/where/resellers.asp#3 POzdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....-106-013&depa=0 interesuje mnie cena koncowa tych sluchawek - ile dokladnie musialbym wydac zeby je miec po doliczeniu kosztow przesylki itd ?? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Interesuje mnie koszt aparatów cyfrowych: :arrow: Olimpus C-4000 :arrow: Canon A60 i A75 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Hmm dobre sobie. Napisalem kilka linijek wyzej ze mam rodzine w torronto ale to pindy i nic nie zalatwia. Jakis koles napisal do mnie na priv ze ma rodzine w torronto i moglby cos zalatwic. Sprawdzam typa - okazalo sie ze koles zarejestrowal sie tego samego dnia co byl moj post czyli 31 grudnia. Kwiecien zalatwiaj a ja z takimi ludzmi nie gadam bo nie mam zaufania. <no offence koles jesli to czytasz, gdyz nie znam twoich prawdziwych zamiarow> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Interesuja mnie ceny, dostępność i warunki gwarancji takich produktow: Słuchawki: Plantronics DSP-500 Sennheiser PC155 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Logitech® diNovo™ Cordless Desktop for NoteBooks. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 radek x800xt pe - firma dowolna GF 6600GT - firma dowolna reszta już była wymieniona więc ani nie pisze :) Mam małe pytanko jeśli ktorś by kupił kilka rzeczy może liczyć na zniżke ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Logitech Laser Cordless Mouse (Blue/Black), Model "MX1000" -RETAIL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Logitech Blue Performance Optical Mouse PS2/ USB, Model "MX510" -RETAIL Jaka cena ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Czekamy na wiecej info o gwarancji =) i jeszcze jakbys mogl sprawdzic, ile by kosztowal iPOD 20GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 OK, wszystko sobie zapisałem i przekażę w poniedziałek kartkę z zapytaniem o cenę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 kwiecien nie rob takich jajc ze przy dyzych ilosciach beda znizki bo kumple sie zloza i jako na 1 osobe zamowia u Ciebie :P Dlatyego daj kazdemu jeszcze 5-10% rabatu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 tyle zamówień że jestem ciekaw Kwiecień jak ty sie z tym wszystkim wyrobisz i sie nie pogubisz... ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 A wiesz że sam nie wiem ;) Nie no, jak już przyjdzie do zamawiania to podam mój adres, numer telefonu i numer konta i się jakoś dogadamy :) Aurora001 - a więc odwołuje to co powiedziałem. Zniżki będą dla wybrańców ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Logitech® diNovo™ Cordless Desktop for NoteBooks. Tak na oko 500zł. ALE TO TYLKO NA OKO ;) Cena w polsce 620zł więc się opłaca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Kwiecień nie rób nam tego tak ładnie prosimy, aha dokładam jeszcze : myszki : mx310, mx510, ie 4.0 karte pamięci xD : 128, 256, 512 (muszą być Olympusa, choć o inne spytaj sie też) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...