w1wlodek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Kwiecień a był byś w stanie dorwać płyte z seri IC7obojentnie jaką morze być urzywana :D B) ale sprawna!!! w jak najniszej cenie sama płyta beż zadnych dodatków THX :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 w1wlodek ja mam IC7 na sprzedaż, dałem ci PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 kwiecien jeszcze o vantec tornado 92x92 jak bys mogl sie dowiedziec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 O TAKI WENTYL CHODZI ?? To jest naprawde Tornado :| Po ile one w PL chodzą ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 ja bym wziął jakiś aparacik cyfrowy FUJI FinePix F440 4.1MP, 3.4x OPT, 4x DG, 2.0 Inch LCD, xD Card Digital Camera http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....-122-038&depa=7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 w pl na allegro za 100zl widzialem o kurde 10 dolarow! jak cena bedzie nie duzo wyrzsza to moze i 2 takie nawet wezme ;] 1 do zabawy a drugi do zalmanka cnps 7000 wstawie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Myślę że 70zł. Ale to oczywiście na oko :) Zapiszę sobie i spytam się o cenę. A może jakieś radiatory Swiftech'a ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 hmm kwiecien... czy nie za bardzo chcesz z ludzi zedrzec przypadkiem :? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 hmm kwiecien... czy nie za bardzo chcesz z ludzi zedrzec przypadkiem :? ? tez mi sie cos tak zdaje...sam bylem zachwycony bo znalazlem fajna Iyame 19" za 450 zeta (w przeliczeniu)...ale z tego co widze to Kwiecien dowaliby mi pewnie ze do zaplaty z 800-900 zeta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 hmm kwiecien... czy nie za bardzo chcesz z ludzi zedrzec przypadkiem :? ? To już tylko i wyłącznie moja sprawa. I tak ceny będą niższe niż w polsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 @d-d chłopak sie napoci załatwiając taką ilość sprzętu więc musi se to jakoś zrekompensować ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Włąsnie, chłop załatwia gwarancję za cenę niższą niż w pl a wy jeszcze narzekacie... btw. Kwiecień około którego będzie sprzęt w polsce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 No to ja się jeszcze zapytam o płyte DFI LanParty Pro875B i875P S478. Za ile takie cuś bedzie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 i co z tymi LCD :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Jutro może będe coś wiedział. Nie ma tak łatwo, koleś musi zadzwonić do USA, oni muszą obdzwonić kilka hurtowni, oddzwonić do niego, a ja muszę iść i się wypytać :) No a teraz akurat weekend, nowy rok... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 prawa ekonomi - nie chcesz nie kupuj - wszystko jest kwestia oplacalnosci - jak sie dowiem ze o 100 zl mniej moge zaplacic za karte z niewiadomego notabene zrodla i nie wiadomo jak z gwarancja to sie wypne i podziekuje - jak karta bedzie tansza o 30% to problemu nie widze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Sie zobaczy jutro jak to bedzie z cennami, Kwiecień spisz wszystko sobie na kartke bo zapomnisz ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Przecież nie będe na pamięć się wszystkiego uczył :) Pewnie że na kartce będe miał wypisane :) Tylko się będe musiał zastanowić ile marży doliczyć ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Jak najmniej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 No i jak w końcu z tymi terminami ? Kiedy składasz zamówienie za wszystko i kiedy można się spodziewać towaru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Tyle ile uwazasz. Dla mnie sprawdz jeszcze jakies 6800GT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 No i jak w końcu z tymi terminami ? Kiedy składasz zamówienie za wszystko i kiedy można się spodziewać towaru Najprawdopodobniej jutro będe wiedział. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 ktos chcial tam vanteca tornado ;] mam delte92mm dostepna od reki za 50 ;] wentyl uzywane pare godzinek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Hmm chyba zrobie tak ;] zamowie sobie troche dupereli no chyba ze vitety w stanach beda tanie ;] Doloz do listy sprawdzania ceny podkladke fUnc sUrface bo moja juz starta i nie moge grac z awp w csie :lol: licze ze jako jestes graczem Cs'a nie zedrzesz ze mnie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Przecież nie będe na pamięć się wszystkiego uczył :) Pewnie że na kartce będe miał wypisane :) Tylko się będe musiał zastanowić ile marży doliczyć ;)Układ jest taki.. Jak w hipermarketach: Im więcej zamówień przyjmiesz tym bedziesz mógł mniejszą marże <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> od każdego przedmiotu.. A jako że masz już dość dużo zamówię to napewno wyjdziesz na swoje. Jeśli nie zrozumiałeś o co mi chodzi w podtekscie to mówię; dawaj niższe ceny a więcej osób kupi :wink: Mogę kolegów namówić żeby kupilu u Ciebie a nie na allegro :D P.S. Sprawdź dla mnie cene MX 1000 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 kwiecień właśnie Q dobrze powiedział im mniejsze marże dajmy na to 5% ;) tm więcej zarobisz bo nikt nie bedzie kupował radka 9800pro tańszego o 100 czy o 200 i wióz go pocztą do siebie :D właśnie czy mógłbyś sprawdzić jeszcze radki x700 pliz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 a ja zgłaszam jeszcze: Radeon X800 XT Sapphire 256 MB DVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 kwiecien sprawdz dla mnie cene takiego czegos (aha no i kiedy bys potrzebowal cala sume?): http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....-153-009&depa=1 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....&depa=1kwiecien sprawdz dla mnie cene takiego czegos (aha no i kiedy bys potrzebowal cala sume?): http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....-153-009&depa=1 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....-106-324&depa=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Jutro daję kolejną listę z zapytaniem o cenę więc jak ktoś chce znać ceny to szybko się pytać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 jakbys mogl sie dowiedziec o monitorki LCD 17" iiyama ProLite E430-S i 17" NEC MultiSync 1760NX white Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...