Pinki Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 No to moze jeszcze myszki :) IntelliMouse Explorer 3.0 IntelliMouse Explorer 4.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinio Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Interesuje mnie Winfast GF6600 GT Kwiecien jak się z Toba skontaktować, pisałem na GG i echo, odpisz, moje GG 972195 lub kris__@poczta.onet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Proszę o jeszcze kilka dni cierpliwości, wkrótce będe wiedział wszystko (mam taką nadzieję). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 im szybciej tym lepiej ja jzu sie niemoge doczekac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 ja tez sie nie moge doczekac :!: Tym bardziej że dzisiaj sprzedałem mojego Radeona :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 i troszke z innej beczki ile kosztuje w usa baton snickers?? :P 1210799[/snapback] ten wiekszy chyba $1.15 ale za koncowke nie dam se nic uciac :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 A o to to sie ty już nie martw :wink: 1204516[/snapback] Po kieszeniach się upcha :lol: Sprawdź mi MX 1000 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Cytuję: "no hey................sluchaj mam nowosci..............niestety nia za dobre.Otoz,przez te cholerna tsunami katastrofe w oceani usa ruszylo z cala para z pomoca i dlatego tez by przez te zamieszanie z pomoca ,przestepcy nie wykorzystywali do szmuglu-kontroluja dokladnie kazdy kontener ktory wychodzi z portu,nie tylko celnicy bo z imi da sie zalatwic ale teraz tez gwardia narodowa a to juz nie przesliznie sie mysz-dlatego tez musimy poczekac az ucichnie to-sam w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iony jestem bo pokrzanilo mi to plany bisnesowe troszke no ale nic nie zrobie" :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinio Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 No i cała para poszła w gwizdek, bo pomoc będzie potrzebna jeszcze długo. Trudno, w życiu tak bywa, raz na wozie, raz nawozem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 nio to totalna lipa tsunami nas tez dotknelo widac ;[ Kwiecień no to daj znac jak cos sie ruszy z tym o ile sie ruszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 a mialo byc tak pieknie :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 No to super :? :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 wiedziałem ze tak bedzie............ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Swoja droga to co stoi na przeszkodzie zeby to wyslac ? Przeciez ten znajomy i tak mial brac to na firme, wiec celnicy i inna gwardia narodowa nie moze sie przyczepic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 I tu mi coś właśnie śmierdzi :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 walek.... :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Widze ze jak ja nie zaloze tej firmy to zadnego stuffu zza granicy na forum nie bedzie... Ale nie bojcie nic, jak w koncu odpale ten interes to beda znizki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 I tu mi coś właśnie śmierdzi :? 1214789[/snapback] to co ty myslales, ze zrobicie taki duzy przemyt :blink: no nierozsmieszaj mnie, przeciez to myslenie 5 letniego dziecka, albo jestes taki naiwny albo chciales wykrecic niezlego wala :lol: dzieci chcialy kontener czesci przemycic hahaha :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Chłopaki popatrzcie sobie na: http://www.newegg.com - super sklep internetowy... wielkie zaopatrzenie... http://www.microcenter.com - duzy sklep tylko z kompami + sklep online! http://www.bestbuy.com - amerykański mediamarkt... Pisze to tylko po to żebyście sie nieprzejechali i czy ten gość niechce was przypadkiem oszukać... Pozdro z Chciago! Kulka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 To powinno was zainteresowac: http://www.shipsmartusa.com/e_zakupy_w_usa.htm Ci Panowie maja biuro w tym samym budynku w ktorym ja pracuje, to oni zalatwiaja nam kontenery i zabieraja zapakowane. Pozdrowienia z NJ :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 to co ty myslales, ze zrobicie taki duzy przemyt :blink: no nierozsmieszaj mnie, przeciez to myslenie 5 letniego dziecka, albo jestes taki naiwny albo chciales wykrecic niezlego wala :lol: dzieci chcialy kontener czesci przemycic hahaha :lol: 1215336[/snapback] No nie cały kontener ;) W kontenerze miało sie poupychać conieco ;) KULKA - a który z tych sklepów wysyła coś za granice ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 ... :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Newegg nie wysyla, to wiem na 100%....a szkoda bo ceny ma niezle.... Ten drugi tez chyba nie oferuje wysylek poza USA... sir Afeen Mowisz ze ta firma jest solidna ? To ich WWW znalazlem juz dawno, ale nie wygladala zachecajaco i solidnie... Jesli nie zrobia kogos w wala to ich oferta prezentuje sie bardzo obiecujaco ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 To co chłopaki kombinujemy coś na wlasna reke ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Newegg nie wysyla, to wiem na 100%....a szkoda bo ceny ma niezle.... Ten drugi tez chyba nie oferuje wysylek poza USA... sir Afeen Mowisz ze ta firma jest solidna ? To ich WWW znalazlem juz dawno, ale nie wygladala zachecajaco i solidnie... Jesli nie zrobia kogos w wala to ich oferta prezentuje sie bardzo obiecujaco ;] 1215542[/snapback] Na 100% nie moge powiedzec nic. Moge tylko powiedzec, ze firma jest, dziala i zajmuje sie tego rodzaju dzialalnoscia. Proponuje sie skontaktowac mailem i poprosic o id Skype, bo widzialem, ze uzywaja. Tylko nie ubzdurajcie sobie, ze to jest reklama, sam dowiedzialem sie przedwczoraj ze tez w ten sposob dzialaja i sadze, ze kiedys skorzystam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Żaden niewysyła bo to są sklepy w USA... Ja chcialem tylko powiedzieć żeby ludzie sprawdzali ceny... tak dla pewności... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 sir Afeen - ja nie wymuszam zadnych obietnic ani zapewnien ;] Chodzilo mi tylko o potwierdzenie ze taka firma naprawde istnieje i nie jest to zaden walek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 moze ja niedlugo rozkrece jakis biznes;)... bede mial hynixy 512/400 w cenie ok 270 zl co wy na to? i twinmosy na mtekach w podobnej cenie... wiecej info bede mial jakos w weekend oczywiscie gwara i odbior jak by co w warszawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Dobrze ze ja kupilem juz 150$$$ po kursie ~3.0 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 to co ty myslales, ze zrobicie taki duzy przemyt :blink: no nierozsmieszaj mnie, przeciez to myslenie 5 letniego dziecka, albo jestes taki naiwny albo chciales wykrecic niezlego wala :lol: dzieci chcialy kontener czesci przemycic hahaha :lol: 1215336[/snapback] Nawet gorzej niż 5-letniego. Owszem stamtąd można sprowadzić kilka tanich rzeczy, ale drobnicę (jak procesory, karty pamięci, itp), a nie tyle sprzętu i to w dodatku dużego (monitory, aparaty, płyty). Celnicy na 100% dołożą cło, podatek, to wyjdzie drożej niż w Polsce (dużo drożej). Potem będzie płacz, jak osoby, która chciała kupić w USA nóż myśliwski za bodajże 30USD, to razem z cłem i podatkiem wyszło do zapłacenia o ponad 100zł więcej niż ten nóż kosztował w kraju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...