przemek247 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 witam.zaczne od tego ze jestem juz kompletnie zalamany otoz nie moge zmusic zadnego programu aby ten wyrysowal mi sciezki wg schematu przeze mnie podanego prosze o krotki instruktarz jak dla5 latka ,bo dzis spedzilem caly dzien na probach i nic.mam simetrix3.0 tylko ten pozwolil mi naniesc schemat ,protel ,easytrax nie chca sie nawet zainstalowac .nie moge juz rysowac pisakiem po laminacie bo wszystko jest zle i brzydko a poza tym to mordega.prosze o pomoc bo juz powoli mysle o zmianie hobby .lubie elektronike ale nie umiem najprostrzej rzeczy -zrobic plytke.pozdrawiam i czekam na pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 eagle? circuitmaker/traxmaker? a pozatym to www.elektroda.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 kiedyś uczylem sie protela.. ale nie ma sensu... egiel jest o wiele łatwiejszy i nie kosztuje 35.000 pln :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Excray - protel jest dobry, tylko ze zanim sie nauczysz go obslugiwac w sposob zadowalajacy, minie zbyt duzo czasu ;) W czym lepszy jest eagle 3.55 od 4.12? bo moze tez sobie sciagne ta wczesniejsza wersje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...