mavric Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 A mianowicie przpiolem dysk do kompa od znajomego, nastepnie wrocilem z nim do swojego kompa. Odpalam kopa chce poslychac muzy i tu pupa:| Nie wiedzac co jest tego przyczyna przegladam dyk i tu sie zalamalem:( foledry z muzyka, filmami i programami byly puste. Ale co dziwnego nie wszystkie (mimo to stracilem jakies 50-60% danych na dysku, a dokladniej na partycji). Sprawdzalem zasoby dysku i pokazyje ze prawie caly zajety, czyli to co tam powinno byc niby jest:| Podpialem dysk ponownie do drugiego kompa no i tam qrde wszystko dziala, wszystkie dane sa :? Skopiowalem dane, sformatowalem dysk, przenioslem dane spowrotem i dalej [gluteus maximus]. Znow to samo :/ Co moze byc przyczyna tego?? Dysk zaczyna siadac?? Ale dlaczego na innym kompie wszystko gra?? Prosze o pomoc please Z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Defragmentację bym zrobił, ale nie jestem pewien czy coś da, ale warto spróbować. Strasznie dziwny problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Defragmentację bym zrobił, ale nie jestem pewien czy coś da, ale warto spróbować. Strasznie dziwny problem:D LOL Prędzej bym zrobił scandiska niż defregmantacje. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Mozesz spróbować zaznaczyć opcje [ pokaż ukryte pliki i foldery] ! Spróbować nie zaszkodzi. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Scandisk nic w tym momencie nbie da, ponieważ pliki jeśli sa to itak je widać/ scandisk moze pomóc jesli są uszkodzone. Defragmentacja - plików nie widać bo pewnie sa pogóbione alementy czyli w tym wypadku nazwa i lokalizacja, ale tak mi się tylko wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...