takanaka Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Witam Mam problem z kiera z tytolu. Instaluje ja przez panel sterowania >> sidewinder(autowykrywanie) no i ja wykrywa, niby wszystko gra ale nie ma force feedbacka w grach. I tak : gra na 100% obsluguje FF, kiera jest podlaczona itd bo sama sie kontruje i daje opor ale nie ma FF. Moze ktos z was spotkal sie z tym problemem ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takanaka Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 nikt mi nie pomoze ??? moze chociaz jakies sugestie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 kup nową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takanaka Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 o kurde "jestes mistrzem" , ty czemu sam na to nie wpadlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 o kurde "jestes mistrzem" , ty czemu sam na to nie wpadlem. wiem że jestem dzięki i nie ma sprawy za pomysł, odwdzięczysz mi się kiedyś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...