Undofen Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Chce kupic ta plytke i teraz mam dwa pytanka. Z ktora koncowka ja kupic ? Nie potrzebny mi jest raid ani bluetooth wiec wychodzi na nr.2, ale zalezy mi na vcore do 2.0 wiec nie wiem czy nr.2 go ma. Gdzie w necie da sie kupic ta plytke za rozsadna cene, chcialbym w jednym sklepie kupic tez do niej jakas sensowna pamiec 333 (Samsung etc.) Myslalem o Komputroniku tam jest jakas pamiec Major ktos cos wie o niej ? Pisza ze jest na dobrych kosciach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 dwójka ma Vcore do 2,2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 No to jeszcze gdzie kupic i czy oplaca sie doplacic do 2+ lub 3+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ja kupilem w Pronoxie, bo nigdzie indziej nei mieli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...