erio Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Zna ktos namiar na goscia z allegro ... nie pytaliscie ile woła za sam WB ????potrzebuje nienajwyzszych lotów WC ... do ewentualnej rozbudowy potem ... samemu nie bardzo mam gdzie zrobic ... przewody pompka i chlodniczka maja byc na dluzej, a WB do zmiany pózniej (moze peltek okolo 100W) [stary WC pujdzie na grafe] jaka pompke polecacie (ta na allegro to jest ok ? czy ostatnie badziewie?)..IMHO 600 l/h wystarczy, (moze na calosc z allegro sie skusze jak za 100 zł wyciagne ;) Chce WC bo na titanku mam na 1900+ 56 stopni przy cpuburn ... jest stabilnie i wiem ze ta temperatura jest troche za wysoka ale jeszcze akceptowalna.Problem w tym ze planuje odblokowac w koncu ten mnoznik i puscic go na 2100+ (chodzi na tyle , winda sie laduje i grafa zwiesza system (FSB165 :)) a wtedy temperatura bedzie kolo 65 a WC , nawet troche za tanie zbije mi ja ponizej 60 moze nawet 50 ... plus cisza nie tylko przy idle (speedfan obniza obroty 2 wiatraków) ale tez przy stresie :))) PS. Ktos z was jest moze z Kielc lub Krakowa i ma dostep do frezarki (i innych narzedzi ?) i jakies doswiadczenie ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 powiedz ile dasz , moge ci wyfrezować całkiem fajny bloczek w tym tygodniu na projekcie maxx'a - taki slimak kwadratowy z wejsciem wody na rdzen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 p3dzi0r, a zrobiłbyś WB na slot 1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 powiedz ile dasz , moge ci wyfrezować całkiem fajny bloczek w tym tygodniu na projekcie maxx'a - taki slimak kwadratowy z wejsciem wody na rdzen. ujme to tak ... stac mnie na WB: - robiony przeze mnie (porzadny, ale nie mam dojscia do frezarki :(( ) ... -ten z allegro (ile to bylo ... ok 100 zł za pompke blok i weze i zaciski ?) -uzywany który sie komus znudzil i chce sprzedac za 50 zł ps. Daj linka do projektu tego o ktorym mowisz i podaj cene za jaka jestes sklonny to zrobic (Z ZAPINKĄ NA SOCKET A) ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 p3dzi0r: a moze bys zrobil blok na grafike , mugbym zrobic projekcik, powiec mi ile mugby taki bloczek kosztowac , tak cene na oko, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 o cos podobnego do tego, tylko pasowal by jakis uchwyt, ale to juz jest bardziej odlegla sprawa, jak mowilem projekcim moge zrobic http://www.zerofanzone.co.uk/content.asp?r...tojjacpu&page=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...