scottie85 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Witam Mam modem ARRIS CM300B i na linuksa producent nie udostepnia sterownikow. Podobno jedyna deska ratunku dla mnie moze byc przelaczenie modemu na ethernet. Jak to sie robi?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 moze jakies szczegoly...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scottie85 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Ale o jakie szczegoly Ci chodzi?? Nie wiem na czym polega takie przelaczenie, w jaki sposob to zrobic. Caly problem polega na tym, jak juz wczesniej napisalem, ze nie ma sterownikow do tego modemu na linuksa. Zainstalowalem u siebie RED HATA 9.0 i "hardware browser" ten modem mi wykrywa, ale gdy chce utworzyc polaczenie sieciowe nie ma go na liscie dostepnych modemow. Nie wiem co w tej sytuacji zrobic, a slyszalem ze jedynie w przypadku, gdy moj modem jest przestawiony na ethernet, cos moze z tego wszystkiego wyjsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 check this out Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 http://www.arrisi.com/consumer_products/_d...300_UG_R1S2.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 @scottie85: no to go przestaw na ethernet, zazwyczaj polega to na wyjeciu wtyczki USB i podlaczenia kabelkiem do karty sieciowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...