gregosnl Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ok motherboard juz mam (ddfi lanparty nf3 250) proca (amd 64 3400+) no i przyszedl czas na ramki potrzebuje najlepsze ramki tak do 280$(dolaruw nie zl), piszcie propozycje czy lepsze jest szybszy ram na wysokich timingach czy wolniejszy(ddr400)na niskich, jaki bedzie kompatybilny z mobo moja,jaki najlepszy do krecenia, z gury dziekuje za pomoc :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 stary poczytaj prosze w dziale o ramach :) Jest kupa tego Wiesz, tak najekomiczniej to zlap 2 x hynix'y 512 (ja dostalem w niemczech 1 koste za 50euro wiec w usa taniej powinno byc) wysmienicie sie kreca itp... Ale jesli chcesz wydac te 280 dollarow to kup cos innego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregosnl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 problem jest taki ze ja mieszkam w new jersey w usa a tu hynixy nie sa za bardzo rozpowszwechnione ale jest od kupy innego badziewia, a i jesli piszecie to jakis konkretny model pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Poszukaj Myshkiny (czy jak to się pisze :P ) Black Lev2. U nas w zasadzie niedostępne a są niezłe. Poza tym zapraszam do lektury Pamięci do OC w dziale Pamięci RAM. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Poszukaj moze takich jak te? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=927...&highlight=tccd Oczywiscie 566. Skoro w polsce są w stanie kosztować, po przelcizeniu na dolary - 333 $ za 1Gb to w USA będzie jeszcze taniej :) A TCCD to potęga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregosnl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ok to juz troche wiem potrzebuje pamioeci na kostkach samsunga tccd,cojest lepsze 1gig czy 2x512? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Na s754 (a najwidoczniej taką podstawke kupujesz) dużo lepiej mieć jedną kostke. Bo duala i tak nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 usa a tu hynixy nie sa za bardzo rozpowszwechnionenaprawde ? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...6732203868&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...6732203814&rd=1 obie aukcjie tego samego goscia wiec zaoszczedzisz na przesylce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Skoro gosc ma te trzysta baksow to nie ma sensu ladowac sie w hynixy... U nas jak najbardziej bo ceny pamieci i nie tylko sa troche wysokie... Co do autora to poszukaj mushkinow, OCZ albo tych A-data vitesta :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregosnl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ok chybapoleca mushkiny te black lev 2, jedna kostka 1gig ale czy one compatybilne z dfimobo to sie okaze musialem kupic amd na sckt 754 bo wczesniej kupiklem karte bfg 6800gt na agp, a jak gram w css to mi czasami zwalnia bo procek slaby , a z tego co slyszalem to w css to bardziej proc wazny niz karta ldatego musze upgrada zrobic, a tezmysle ze 1 gig lepszy jak cos to moge dokupic drugiego, a dfi ma tylko 3 dimm slots Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathEvil Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 do twojej mobo polecam ocz eb3700 jak znajdziesz a jak nie to crucial ballistix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...