TeChsoN Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Witam 3 fotki kompa jak wygodal jak zaczynalem modowac i jak wygloda prawie skonczony bo niestety niemam kaski na okragle kable od dyskaczy przed po Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zmniejsz fotki - moderatorzy nie śpią :lol: A buda jak buda - przód troche przekombinowany i ten zielony nie pasujący zupełnie do niczego. Ot takie moje doznania PS fotki pewnie nie oddają uroku :] Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeChsoN Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 zielony mial byc niby uv zdjecie bylo robione z lampa dlatego ma taki dziwny odcien a tak normalnei wygloda dobrze pozatym jak dalmnei poloczenie niebieski i zielony + czarny jest dobre :) wiec mi pasi przod jak przod jak dalmnie niejest przekombinowane tylko lekko doprzodu i inne niz wszystkie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Dobrze że napisałeś tą nazwe po polsku - inaczej byłby plagiat... ;) IMHO zielony + niebieski + czarny + zółty nie pasuja do siebie... No ale o gustach się nie dyskutuje.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeChsoN Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 hm zoltego tam niebedzie bo kable robio wyjazd tylko narazie niemam peniedzy i pierwsze slysze zeby czarny niepasowal do jaskrawego zielonego granatu i granat do czarnego 8O ale jak powiedziales sa gusta i gusciki troche malowalem swego czasu i te kolory nigdy sie niegryzly tylko ze ten zielony na tym zdjeciu wyszedl jak sraka z buraka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 dla mnie ten zielony bleeeeeeee,z tego co widze to ten wiatrak we froncie nierówno troche,będziesz robił okno,czy cały bok z plexy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeChsoN Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 wiatrak jest nieruwno bo wszystko jest robione ze szpahlowki i nieudalo mi sie idealnego okregu wyciachac z boku mam okienko i tak jak mowilem na fotkach wszystko ma inne odcienie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 nie zauważyłem okna,na jakiej uszczelce je masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeChsoN Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 hm tak niezauwazyles bo na zdjeciu bylo zdjete :D uszcczelka to U a do niej przyklejona plexja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 środek i te płomienie z przodu ble :) ale podobają mi się te przełączniki jak w samolocie :D skąd je masz i do czegno one u ciebie służą?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 wylączniki są w każdym elektronicznym, u mnie za 1,20zł, tez mam takie w kompie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 mi sie podoba ten plomnień.... reszta bleh ;] zielony jest fe, kable są fe(taśma izolacyjna :?: ), front przekombinowany guzikami [mogleś dać same takie przelaczniki (jak ktos nazwal - samolotowe), by o wiele lepiej wygladalo :D ] slaba jakość zdjeć troche, moze dlatego tak cieżko ocenic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeChsoN Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 jak napisalem komp jest nieskoczony tasmy niebedzie gdyz narazie jest owinienta na tasmach od dyskow i zastompje je niebieskimi okroglymi uv plomienie nie sa skonczone za nimi bedzie plexi podswietlona na czerwono, przelaczniki sa od wloczania i wyloczania wiatrow i do regulacji predkosci i od katod, pisalem ale napise jeszcze raz ze ten zielony na zdjeciu wyszedl jak kupa po 2 caly srodek wygloda dopiero dobrze jak jest wloczona uv niestety mam tylko jedna i musze dokupic 2 bo jedna to za malo jka uv jest wyloczone to wyglada tak sobie ale itak niejest zle ogulnie na zdjeciach wyszlo kizcowato :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Smiesznie wyglada ten wentyl i ta amsa pokretel z przodu - smiechowe - i nietypowe - ale troszke za malo "modziarskie" - za bardzo plastikowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...