Skocz do zawartości
postal1

gry podobne do Beach Life ??

Rekomendowane odpowiedzi

witam

moja dziewczyna lubi pograć w gry typu Beach Life, sims itp. Nie lubi natomiast za bardzo wszelkiej masci tycoonow - chyba chodzi o kontrole nad ludzmi ( 8) ) a nie o budowanie budyneczkow - sam nie jestem pewien.

Ostatnio jej skołowalem tropic - klęła siarczyście ze gra jest do (_|_) i więcej sie denerwuje niz ma radochy. Podobnie bylo z Everest - chociaz tutaj az tak nie marudzila ze debilnie zrobiona a bardziej ze nudna.

Przechodząc do sedna - lubi pograc w gry ekonomiczne ale dotyczace ludzi a nie np. miasta (simcity), gry w ktorych są jakies misje do wykonania lub fabuła...

Ja osobiscie zatrzymałem sie na etapie gier FPP i nie mam pojecia czego szukac dlatego prosba do was o pomoc abyscie cos doradzili :)

Od razu uprzedzam ze strategie odpadają bo dziewczyna ma raczej spokojny charakter i nie pociągają jej gry typu SC, W3 czy tego typu..

Ostatnim kryterium jest to aby gra w miare dziala na 2000xp, 256ddr, gf4mx440 bo sims2 podobno ciezkawo na tym chodzi :(

pozdrawiam

ps. jezeli to bedzie pomocne - jakis czas temu grala w Ghost Master - tez jej sie podobała

z góry thx za jakies info ;)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Singles - Flirt up your life.

Giera o pozyciu faceta z babka, bardzo podobne do sims2. Uwazaj bo bedzie rozbierala faceta ;) (ja z przyczyn technicznych :) ograniczylem sie tylko do rozbierania kobiety i tak sobie chodzila po domu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi