postal1 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 witam moja dziewczyna lubi pograć w gry typu Beach Life, sims itp. Nie lubi natomiast za bardzo wszelkiej masci tycoonow - chyba chodzi o kontrole nad ludzmi ( 8) ) a nie o budowanie budyneczkow - sam nie jestem pewien. Ostatnio jej skołowalem tropic - klęła siarczyście ze gra jest do (_|_) i więcej sie denerwuje niz ma radochy. Podobnie bylo z Everest - chociaz tutaj az tak nie marudzila ze debilnie zrobiona a bardziej ze nudna. Przechodząc do sedna - lubi pograc w gry ekonomiczne ale dotyczace ludzi a nie np. miasta (simcity), gry w ktorych są jakies misje do wykonania lub fabuła... Ja osobiscie zatrzymałem sie na etapie gier FPP i nie mam pojecia czego szukac dlatego prosba do was o pomoc abyscie cos doradzili :) Od razu uprzedzam ze strategie odpadają bo dziewczyna ma raczej spokojny charakter i nie pociągają jej gry typu SC, W3 czy tego typu.. Ostatnim kryterium jest to aby gra w miare dziala na 2000xp, 256ddr, gf4mx440 bo sims2 podobno ciezkawo na tym chodzi :( pozdrawiam ps. jezeli to bedzie pomocne - jakis czas temu grala w Ghost Master - tez jej sie podobała z góry thx za jakies info ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 klasyka gatunku (ale stara, ostrzegam) - THEME HOSPITAL jest jeszcze jeden kandydat (tez stare) - STARTOPIA pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 theme hospital juz dosyc dawno przeszla ale thx za info sprawdze tą STARTOPIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WzQ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Polecam Constructor - też stare ale jare :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Singles - Flirt up your life. Giera o pozyciu faceta z babka, bardzo podobne do sims2. Uwazaj bo bedzie rozbierala faceta ;) (ja z przyczyn technicznych :) ograniczylem sie tylko do rozbierania kobiety i tak sobie chodzila po domu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...