Gość Dawidsfuturx Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 na allegro mozna dostac 51 pierwszy tydzien 2004, mozna ówniez 0805, ktory byscie bardziej polecili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 8tydzien 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) no całkiem spoko, wbrew pozorom mozna jeszcze znaleźc cos dobrego. Sam kupiłęm 0450 przez allegro tyle że troche drogo bo oema za 530zł. ;/ Ile ty dałeś?? PS również czekam na DFI grafe i zasilacz :-DD PS2 kupiłeś DRke na allegro?:> za 550? 1391335[/snapback] Ja dałem 520 zł w Resecie (Bydgoszcz). P.S. Mobo zakupione poza Allegro, ale u kolegi z forum za 540 zł :-P Karajanik "880" wyciągnięty i czeka na wysyłkę do producenta celem wymiany na "850". Zasiłke mam w miare dobrą - HuntKey 400W więc myślę że jeszcze da radę... Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Ja dałem 520 zł w Resecie (Bydgoszcz). P.S. Mobo zakupione poza Allegro, ale u kolegi z forum za 540 zł :-P Karajanik "880" wyciągnięty i czeka na wysyłkę do producenta celem wymiany na "850". Zasiłke mam w mire dobrą - HuntKey 400W więc myślę że jeszcze da radę... 1391393[/snapback] heh ja sie dalej zastanawiam :-((Znasz tego gościa? Nie są to jakieś wersje wadliwe poza karajanem 880:>?? bo kusi bardzo ale z drugiej strony gdybym miał ja co chwile po serwisach wysyłac to wole sobier podarować dodatki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 "...Karajanik "880" wyciągnięty i czeka na wysyłkę do producenta celem wymiany na "850" ..." tez jestem bardzo zainteresowany tym modelem dfi, ale... o czym wy gadacie co to "Karajanik" i o co chodzi z tym 880 i 850 :blink: ?? ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 "...Karajanik "880" wyciągnięty i czeka na wysyłkę do producenta celem wymiany na "850" ..." tez jestem bardzo zainteresowany tym modelem dfi, ale... o czym wy gadacie co to "Karajanik" i o co chodzi z tym 880 i 850 :blink: ?? ?? 1391462[/snapback] Poczytaj człowieku a nie zadawaj głupie pytania :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 @chase1: Zintegrowana/wymienialna karta dźwiękowa, patent DFI a ALC850 i ALC880 to modele chipu dźwiękowego Realteka zainstalowanego na niej… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 ale co mam poczytac - jak nawet nie wiem o co chodzi podajcie jakies namiary to sie chetnie czegos nowego dowiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 To czytaj co żem ci UP napisał a nie marudzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 ale co mam poczytac - jak nawet nie wiem o co chodzi podajcie jakies namiary to sie chetnie czegos nowego dowiem 1391490[/snapback] Jakbyś poczytał to byś wiedział o co chodzi :/ np topic o DFI ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 spoko - pisalismy w tym samym czasie - wyprzedziles mnie o minute :) Karajanik - to tea karta?? a to w takim razie dlaczego jest wymieniana 880 na 850 ?? jest cos z nia nie tak czy cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash_lp Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 DFI pomylilo sie w pakowaniu i zamiast ALC850 dało ALC880 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 ta - juz czytam ten topic...... dzieki za nakierowanie :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 zakladam wlasnie nowego wincha i nie wiem czy zostawic ta paste co jest czy ocz ultra 5+ nalozyc ? raczej ocz lepsza ale czym ta stara szczyscic dobrze ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 a czym ta stara zetrzec ? zwykla szmatka ? czy czyms specjalnym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) teges :arrow: Taśmą życia ;) Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 do policzkow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 teges Taśmą życiao srajtasiemke ci chodzi? jakims alkoholem, rozpuszczlnikiem mozna to wytrzec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 papier toaletowy + moja toksyczna slina i wszystko zeszlo idealnie. tylko teraz jak ta paste nalozyc, tak jak w opisie u zenfista http://zenfist.pl/z.php/products_id/74/OCZ%20Ultra%205+.html ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Trochę na środek i dokładnie rozsmarować czymś cienkim/płaskim (np. kawałek tekturki czy cos podobnego) i po kłopocie. Tylko to ma być naprawdę cienka warstwa. Sam jak pierwszy raz smarowałem A64 to dałem dużo za dużo i odkleić potem procesor od BOXa to już nie była taka prosta sprawa… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Mardok, nie zgodze sie z toba tym razem, lepiej dac kapke na srodek wszystki nafmiar i tak wyplynie bokami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 No tak przy założeniu ze idealnie dociśniesz i idealnie się pasta rozprowadzi, ja jakoś wole nie zakładać a robić jak ma być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoZy Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ja uważam tak jak PITer. Rdzeń na A64 jest w zasadzie tak mały jak w XP - wystarczy więc mała kropa w centrum i docisnąć radiator. Nawer jak zrobimy to trochę krzywo (powtarzam trochę :) ) jak obawia się Mardok to i tak pasta powinna pokryć miejsce styku proca z obudową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) No tak przy założeniu ze idealnie dociśniesz i idealnie się pasta rozprowadzi, ja jakoś wole nie zakładać a robić jak ma być. 1396656[/snapback] testowalem na 3 coolerkach, XP-120, Glacialtech, Freezer 64 i zawsze najlepsze efekty byly z mala kropka idealnie na srodku i zawsze pasta idealnie sie rozpływała i pozostawala minimalna warstwa. Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez PITer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 teraz rozumiem ze jedzisz bez IHS ?? czy tylko przesmarowales lepiej i zalozyles od nowa ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Skonczylem zabawe ze swoim procem. OZNACZENIA: 508 CBBID FPMW CHLODZENIE: jakis zwykly radiator Speeza - dolphin 2 czy cus takiego.... MOBO: EP-9NDA3+ PSU: Chief HPC 420-302 Max co z niego wyciagnalem to 8x300=2400 MHz na 1.55 V Temp maxymalna jaka widzialem (odczyt z Epoxa): 45 C Nie jest wiec tragicznie, ale dobrze tez nie, moze jak zbiore fundusze na wode bedzie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomandarist Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 panowie a ja mi sie procek strasznie grzeje:( na nie kręconym mam 44-48stopni przy otwartej budzie;( pasta ceramiczna od arctic silver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 panowie a ja mi sie procek strasznie grzeje:( na nie kręconym mam 44-48stopni przy otwartej budzie;( pasta ceramiczna od arctic silver 1397877[/snapback] Nie wierz odczytom z mobo :D, jesli jestes w 100+ pewien ze chlodzenie dobrzez zalozone, a radiator nie jest goracy, to powinny byc OK. (wzglednie masz zle zalozonego IHSa :D). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ament_76 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Taka kropka na srodek jest dobra jak sie uzywa jakiegos bialego gowna co daja czasami do kompletu z coolerem. Jak nakladasz jakiegos np Arctic Silvera to jest na tyle gesty i skondensowany ze trzeba rozprowadzic recznie bo sam sie nie rozplynie po rdzeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...