Szuwar Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Moim zdaniem całkiem ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khalam_Mekhar Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 podejrzewam ze jak by mu do 1,65 dzwignąć to i to 2,84 bedzie stabilne tylko nie wiem czy 100cu da rade to schłodzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 mój chodzi w windowsie nawet na 2.9 przy 1,712v , przeszedł nawet cinebencha ale jednak nie ma szans na SPI :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 podejrzewam ze jak by mu do 1,65 dzwignąć to i to 2,84 bedzie stabilne tylko nie wiem czy 100cu da rade to schłodzić 1407303[/snapback] Jasne .. a świstak siedzi ... Najpierw sprawdź tą "pełną" stabilność a potem sie chwal - bo takich chwalących się super procami było już wielu ... co za problem sprawdzić - wieczorkiem okno jak szeroko i masz w domku kilka stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) Co uznamy za "pełna" stabilność?? :D Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez Siuwar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Screen z superPI 32M dla mnie wystarczy (w tle naturalnie zrzut z np. crystala). A dla własnego świętego spokoju pomęcz proca prime95 przez kilka h- wtedy będziesz mógł pisać o stabilnym o/c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 screen :) 2,8 na 1,616v nie wiem jak przy nizszym bo dałem takie zeby mieć na pewno stabilnie.... moze będzie update :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Fajny CPU tam masz. Tylko czemu takie V na LDT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) profilaktycznie :lol: nie jestem w stanie doszukać sie info co to jest/do czego służy/ za co odpowiada wiec dałem max :D uznałem że jeżeli mobo padnie to mam zawsze gwarancję.... pewnie nie uwierzycie ale ramy to g skill tccd :( Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez Siuwar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khalam_Mekhar Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 TYlko tego procka musze dostać najpierw:) powinien do mnie przyjsc około czwartku:) kupuje go jako chodzącego przy 1,52 na 2680, stabilnie czyli przechodzi super pi i prima95. Jak go dostane to pierwsze od czego zaczne to 2hw primie95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 1407530[/snapback] Czym chlodzisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Freezer 64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 I jakie masz temperatury przy tym OC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 teraz leci SPI i mam 49*-50* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Nie jesteś zadowolony z tych gskilli? BTW- gratuluję procka! Niezła sztuka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) Nie jesteś zadowolony z tych gskilli? BTW- gratuluję procka! Niezła sztuka :] 1407962[/snapback] PODPINAM SIE - TYLKO POZAZDROŚCIĆ :D Możesz zapodać samo Super PI 16M bez syfów w tle ?? Bo ten czas lekko tragiczny a mozesz dac linka do orba 2001 ? Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Ok, SPI leciało a ja normalnie używałem kompa, postaram sie zrobic porządna próbkę 16M , a 3d marka 2001 zaraz zacznę sciagać:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 pewnie nie uwierzycie ale ramy to g skill tccd :( 1407541[/snapback] A ja będę upierdliwy ;] i się tego zdania przyczepię? Czemu :( po gskill'ach? Coś nie banglają jak należy? Pytam bo szukam zamienników dla moich "super" corsair'ow :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) to sa G skille Yotomeczka które od niego kupiłem :D tylko że od jakichś 2 tygodni mam z nimi niesamowite jazdy, największym problemem jest to że pracują tylko na CL2!! gdy ustawie 2,5 albo 3 to komp piszczy albo zawiesza sie w biosie, żeby uruchomić kompa po resecie biosu musze wziać inny ram, ustawić cl 2 i dopiero wtedy włożyć mój :( u kumpla na epoxie 9Nda bodajze wogóle komp nie wstawał :( czekam teraz na info od Wampira jak zrealizować gwarancję..... SPI 16M kolejny beznadziejny czas.... SPI 32M 3d mark 2001 Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez Siuwar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 to sa G skille Yotomeczka które od niego kupiłem :D tylko że od jakichś 2 tygodni mam z nimi niesamowite jazdy, największym problemem jest to że pracują tylko na CL2!! gdy ustawie 2,5 albo 3 to komp piszczy albo zawiesza sie w biosie, żeby uruchomić kompa po resecie biosu musze wziać inny ram, ustawić cl 2 i dopiero wtedy włożyć mój :( u kumpla na epoxie 9Nda bodajze wogóle komp nie wstawał :( czekam teraz na info od Wampira jak zrealizować gwarancję..... 1408221[/snapback] no to nam kopara opadła 2860MHz @ 1,62V na AC :D MNIAM !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) Siuwar nie chcesz sprzedać tego procka :-P ? ja jak ustabilizuje sie finansowo, kupie 2 0450 i wybiore sobie lepszego. Podaj jak możesz twoją serię procka dokłądną jaki masz tydzień? yotomeczek twój proc tez niczego sobie. :D Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 2874MHz to juz max na tym napięciu :-P zmienię wiatrak na freezerze i będę podnosił napięcie, ciekawe do ilu pójdzie :D @Yotomeczek Raz go wrzuciłęm juz na 2,9 i wskoczyłem na 4 miejsce w cinebenchu , ale teraz na 2,860 miałem lepszy czas niz wtedy:) Muszę sobie załatwić jakis dobry ram to będe mógł powalczyć w rankingu SPI @Dszywala Jak większość osób mam 0450 :D nie mam czym posmarowac proca więc resztę oznaczeń podam jak dostanę próbke pasty z kryształów syntetycznych na którą czekam juz tydzień:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khalam_Mekhar Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 hmm mpentagram 100cu starczy do schłodzenia tego winiego 0450 przy 1,6 i 2,840? bo moge go miec za 50zł tzn 100cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 hmm mpentagram 100cu starczy do schłodzenia tego winiego 0450 przy 1,6 i 2,840? bo moge go miec za 50zł tzn 100cu 1408943[/snapback] NIe oplaca sie, lepiej dolozyc 20zł i kupic freezera 64 na allegro. A masz takiego proca co potrafi 2840 1.6v stabilnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 freezer to straszne [ciach!]o i tyle :-] Miałem z nim doczynienia, i wiem że pomimo tego że jako tako jest wydajny wykonanie i trwałość iest skandaliczna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Podobno te z allegro to odpady które nie powinny nigdy trafić do sprzedaży. Ludziom smar z wiatraków babra kompy... Po paru takich postach przy modernizacji wezme frezera ze sklepu a nie okazje z allegro.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Może nie rewelacyjny jakiś, ale też AC http://crosis.republika.pl/cpu/oc/SuperPi1216.jpg Na 316 wywala pi przez pamięci, bo mam problemy z MaxAsync :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 ja jak zapodam 1,7V to atomatycznie przy wchodzeniu do windy reset! dopdam ze nie zmienialem fsb ani niczego czyli prosty wniosek zasilacz prawda??? niestety z jego powodu narazie osiagnalem to co mam w podpisie kurcze szkoda! trzeba by go kiedys zmenic ale nie mam kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 ja jak zapodam 1,7V to atomatycznie przy wchodzeniu do windy reset! dopdam ze nie zmienialem fsb ani niczego czyli prosty wniosek zasilacz prawda??? niestety z jego powodu narazie osiagnalem to co mam w podpisie kurcze szkoda! trzeba by go kiedys zmenic ale nie mam kasy 1409093[/snapback] wątpie żeby to był zasilacz. Ja na FEELU 300W osiągam bez problemu 2700mhz. Narazie tak zostanie bo kasy brakło na zasiłke i chłodzenie :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 ale ja mam jeszcze 6600Gt to tez duzo pozera pradu chlodznei proca to pentagram 92Cu wiec to moim zdaniem jest zasiłka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...