metal Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Właśnie sprzedałem pł.gł proca i pamiątki i mam już część zeta na nowy sprzęt i chce kupić to: athlonXP 1600+ asus a7v333 128 ddr pc2100 kingston [później jeszcze 256 ddr pc2100 kingston] wszystko kosztuje 1012 zeta :D i tylko tyle zeta mam więc ani zeta więcej :? :D I prosiłbym o uwagi dotyczące tych podzespołów :D bo to sporo zeta i niechce ich przewalić 8O :D ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ja bym mimo wszystko kupił nowszą płytę. Może Gigabyte 7VAXP - ma naprawdę przyzwoite wyposażenie i nie będziesz go musiał zmieniać przez dłuższy czas. Może jeszcze MSI KT-4 Ultra, bo nowe ASUS'y są jednak drogie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Cos drogo ja za plyte i pamiec to co w podpisie dalem 770 zeta. Wiec jakbym mial dobic do 1000 to spoko jeszcze bym zakupil procka. A mam 2x wiecej pamieci troszke lepszej jakosci. Pozniej nie bedzie klopotu na przejscie np. na Bartona z FSB333. IMHO wiele osob ma klopoty z tym Asusem. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 hmm... jedni mówią że ta płyta główna jest spoko jednym się ona pieprzy więc sam nie wiem :? no to może ASUS A7V8X VIA KT400 SocketA U/133 DDR400 ??? 659 zeta hmm... ale nie wiem czy będe miał tyle zeta :? 8O :( ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Nie wiem jak ze sprawnością tej płyty, ale viem, że ASUS nieźle sobie liczy za marke. Lepiej kupić coś od Gigabyte`a. Wątpliwości mam co do pamięci - Kingstone 128MB: 1. 128MB to malutko 2.Sprawdź jakich pamięci użył Kingstone w tej pamięci gdyż kilka razy zdażyło mi się mieć takie same moduły na pamięciach OEM oraz Kingstone (więc po co przepłacać). Athlon XP 1600+ jest spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 hmm też jestem za gigabytem - fajna jest i nie droga pamięci - co do tych kingstonów, to sporko osób pisało że tylko na Winbondach są dobre (znaczy ładnie lecą częstotliwości :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Te które mi się trafiły były na Nanya. Obecnie lece na Nanya 7ns i chodzą do 2*157MHz stabilnie. Wyżej jush wyskakuje niebieski ekranik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 chlopie, co ty!!!!!!!!!!!!!!! gdzies ty takie drogie podzespoly wyszukal?? ja dalem za swojego mniej;), o3wiscie mowie o plycie procq i pamieciach...o wiele mniej :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 chlopie, co ty!!!!!!!!!!!!!!! gdzies ty takie drogie podzespoly wyszukal?? ja dalem za swojego mniej;), o3wiscie mowie o plycie procq i pamieciach...o wiele mniej :twisted: chce to kupić w sirius.pl i to tam tyle kosztuje :D a umnie w sklepach w zabrzu jest drożej więc postanowiłem prze internet kupić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 dobra dzięki za pomoc ale po przemyśleniach i po przeczytaniu kilku artykułów postanowiłem jednak wybrać tego asus_a a7v333 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 dobra dzięki za pomoc ale po przemyśleniach i po przeczytaniu kilku artykułów postanowiłem jednak wybrać tego asus_a a7v333 :) I dobrze. Ja raz miałem płytę gorszej firmy, to były z nią same problemy. Lepiej wydać więcej na mobo, a mniej na sprzęt, to się później nie będzie kląć, że coś źle chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Lepiej wydać więcej na mobo, a mniej na sprzęt, to się później nie będzie kląć, że coś źle chodzi.Święte słowa :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...