ashgan Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Jesli ktos ja ma prosze o info jak sie kreca proce na niej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ja mam ro co w opisie :) prawie ta sama konstrukcja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Umnie sa zwroki do zmniny napiecia i szkoda ze niema z poziomu biosu:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Eeee a tak wogole to nie ma 8KTA3L+ jest taki model ale bez plusa :) czyli bez RAIDu i to jest zubozona wersja 8KTA3 czyli bez mozliwosci zmiany poszczegolnych napiec (Vcore, Vagp, Vio)a bez tego krecenie raczej nie bedzie zbyt "widowiskowe" :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 aha czyli jest ! Jestem wlasnie na stronie Epoxa i tam nic nie pisza ze jest zmiana napiecia... I na laminacie plyty jest + a Ci na www go nie dali (?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...