marek.t Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 właczam mozille thunderbier i w dolnym rogu wyskakuje komunikat ze odebarno 1 wiadomośc, ale nigdzie jej nie ma, ani w skrzynce odbiorczej ani nigdzie indziej, moze mi ktoś pomóc??? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Czasami zdarzają się takie "fałszywe alarmy". Kilka razy sprawdzałem i na serwerze nie było nowych wiadomości. Nie wiem czym jest to spowodowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ale to nie sa fałszywki bo outlook mi odbiera wiadomości, a thunderbird pisze ze odebrał, ale jej nigdzie ni ma :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Może zakwalifikował tego maila jako "poczta niechciana" i wywalił do kosza? Albo jakieś filtry masz założone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 to jest kwesta filtrowania listów - wyłącz filtrowanie i zresetuj inteligentny filtr spamu... Chociaż wcześniejsze wersje miały błąd i miałem to samo mimo wyłączenia filtrów... W końcy się wkurzyłem i przeszedłem na n!Kurier Poczty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Żeby sprawdzić czy w tym przypadku chodzi o fitr niechcianej poczty wystarczy w opcjach filtru włączyć tworzenie log'a. W końcy się wkurzyłem i przeszedłem na n!Kurier Poczty :DPrzecież n!Kurier Poczty to program oparty na Thunderbirdzie. n!Kurier to już staruszek - ostatnie wydanie oparte jest na TB 0.5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Ale jest pozbawione tego błędu i ma wszystko czego potrzebuję :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 a nie masz czasem wylaczonej opcji atuomatycznego pobierania nowych wiadomosci z serwera? wtedy tylko powiadamia o poczcie, ale nic nie bedzisz mial w skrzynce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 nop włąsnei okazało się ze mam wyłączoną tę opcję, zaznaczyłem i wszystko jest ok, pozdrawiam :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...