reed Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Tekram Technologi Co. LTD. model: i810-w83627hf intel 810 (whitney)chipset Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Tzw. "plyta magisterska". Znajoma nieomal sie utopila - trzy razy pisala na "tym" jedna prace magisterska - zwalki co chwile. Krotko - biurowy zlom. Odradzam.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 z czystej ciekawości - co chcesz od tej płyty??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 z czystej ciekawości - co chcesz od tej płyty???Przeciez napisalem juz wyzej. Gdyby nie i-810, VIA nie byloby dzis potega :-). Dodam (to juz bardzo stara historia) ze byla to czesc "slawnego" pseudo-komputera Adax. Wykonywalo to, na przemian: zwis (na twardo) w Wordzie (w najwazniejszych momentach), albo cold restart. Meczylem sie z naprawa przez kilka dni (Adax poprzestal jedynie na telefonicznym oswiadczeniu: "..to jest nowoczesna plyta klasy Pentium.." (tez kobita mowila)). Ostatecznie udalo mi sie w tej obudowie upchac (ciasno) stara plyte na ZX - skala, zero zwisow, itd (reszta elementow by Adax). Zas I-810, za entuzjastyczna zgoda znajomej, poszla na szrot, czyli tam, gdzie bylo jej miejsce :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Tzw. "plyta magisterska". Znajoma nieomal sie utopila - trzy razy pisala na "tym" jedna prace magisterska - zwalki co chwile. Krotko - biurowy zlom. Odradzam.. Nie chce jej kupowac, bron boze 8O 8O 8O koles mnie zagadnal czy moze podkrecic zintegrowana grafa na niej, ale ja w Intelu to ........... :oops: Co do tzw stabilnosci to chyba ma tak samo, ciagle wyjatki krytyczne i zwisy inne :? jak tam jest z podkrecaniem proca ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 hm Tekram to nienajgorszy producent może płyta była zwalona, mój drugi komp (do Edonkeya 24h :D ) jest na Intelu 810 "znakomitej" firmy Clayton i chodzi bezproblemowo z Celkiem 366 i 192 Mb RAM. Nawet Win XP znośnie na tym działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Thx all za tak "wielka pomoc" :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...