Skocz do zawartości
reed

Kto zna taka plyta ?

Rekomendowane odpowiedzi

z czystej ciekawości - co chcesz od tej płyty???

Przeciez napisalem juz wyzej. Gdyby nie i-810, VIA nie byloby dzis potega :-). Dodam (to juz bardzo stara historia) ze byla to czesc "slawnego" pseudo-komputera Adax. Wykonywalo to, na przemian: zwis (na twardo) w Wordzie (w najwazniejszych momentach), albo cold restart. Meczylem sie z naprawa przez kilka dni (Adax poprzestal jedynie na telefonicznym oswiadczeniu: "..to jest nowoczesna plyta klasy Pentium.." (tez kobita mowila)). Ostatecznie udalo mi sie w tej obudowie upchac (ciasno) stara plyte na ZX - skala, zero zwisow, itd (reszta elementow by Adax). Zas I-810, za entuzjastyczna zgoda znajomej, poszla na szrot, czyli tam, gdzie bylo jej miejsce :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzw. "plyta magisterska". Znajoma nieomal sie utopila - trzy razy pisala na "tym" jedna prace magisterska - zwalki co chwile. Krotko - biurowy zlom. Odradzam..

Nie chce jej kupowac, bron boze 8O 8O 8O

koles mnie zagadnal czy moze podkrecic zintegrowana grafa na niej, ale ja w Intelu to ........... :oops:

Co do tzw stabilnosci to chyba ma tak samo, ciagle wyjatki krytyczne i zwisy inne :?

jak tam jest z podkrecaniem proca ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...