jasia Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 mam film w formacie bin czyli obraz płyty ale nie mogę go odtworzyć w żadnym playerze .Zamontowałem go do demona i alkohola 120 nawet nagrałem na cd i nic z tego czy jest moze jakiś program co może zmienić to np w mpeg .Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 To zalezy od tego co jaet na plycie prawdopodobnie jest to obraz filmu VCD albo SVCD wiec szukaj tam duzego pliku .dat to jest film zapakuj to do jakeigos playera mozna to tez odpalic w jakims dvd playerze oczywiscie o ile to jest to o czym mysle napisz co jest na plycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Masz podforum Oprogramowanie a Ty tuaj się z tym tematem pakujesz... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...