$l@ven Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Uzywal ktos z Was kiedykolwiek sluchawek Sennheiserr PC130, ewentualnie PC150? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Co do osprzetu to coz - zawse sie przyda - ale jak nie amsz skilla to Ci nawet MX + Icemat nie pomoze... Ja mam [do Enemy Territory]: - MX 510 - Icemata Blacka - Slizgacze I skilla mam chyba niezlego... Ale nie mnie to oceniac - w sumie w szasadzie gram niezle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedrek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zadna szmacianka. Wystarcza patelnie teflonowe, pare zlotych i gotowy pad ;] Za male pieniadze, doskonaly pad. Myszka, hmm, mam A4 Tech Opto 315. Czasami gubi sie, ale trudno ;] Wazne ze mi dobrze lezy w lapie. no teflon dobry ale trza to dobrze wyciąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 LooL... NieCh pierW SKILLA wYTRENUuUje a poTem nieCh sie bierze za sprzęt,bo co mu da sprzĘt jak dobrze strZeliĆ nie bedzie umiAł?:P ^^ hehehe:p haPPy NeW YeaAR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedrek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 ja swojego skila w q3 cwiczylem na myszce za 15 zł :P a po 4 latach zakupiłem IE 4.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 tego uzywam 1. podkladka = allsop raindrop ~40zl 2. mysz = razer diamondback ~220zl dlaczego nie polecam plastikowych/szklanych/metalowych podkladek? szkoda myszki i kasy na skatezy. aaa, dodam ze moja podkladka ma dwa lata, i nawet jedna nitka z niej nie wyszla... a do CS moze lepiej bedzie tobie kupic mx310. jezezli ruszasz myszka samymi palcami, bedzie zajebista... jezeli kladziesz cala dlon na mysze, polecam mx500. btw. to ile kto gra sie nie liczy, liczy sie to co osiagnal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Skatezy nie sa takie drogie - ja za 25 zlotycvh na allegro kupilem zapas na pol roku - niei wiem czy to tak duzo a naprawde sie bardzo oplaca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 samo to ze skatezy sie scieraja jest dla mnie nie do przyjecia. potrzebuje "stabilnych" urzadzen do gry, takich ktore zawsze dzialaja tak samo. rozumiesz o co chodzi? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 OMG - co za problemu - człowieku Ty zaczynasz grać więc - zacznij grac normalnie - widzę że dla Ciebie najważniejsza jest otoczka ... Po jakims czasei jak będzie Ci brakować precyzji ( sic!) to zaopatrzysz się w jakąś pożądną myszkę ( najważniejsza rzecz) i tyle - podkladki, rekawice ( heheh - zajefajna rzecze LOL), ślizgi itd. to już gadzety. Ja sam grałem w CSa jakies 3 lata i powiem ze nie potrzebowałem zadnego zestawu ( dobra myszka - M$ intelli optical 1.1a kupiona jak mi się mój kulczak za 20zl zepsuł ) i już :). Dobry sprzet nie zrobi z Ciebie skillora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 ogranie swoja droga ;) ale co da samo ogranie jak bedzie mial zeza :lol: kiedys musialem kombinowac jak kon po gore taktycznie, zeby cokolwiek ubic ;) jak zakupilem myszke i podkladke dobra to inna bajka :) fragi same wchodza ... ot tak od niechcenia ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 podkladka + mysz na poczatek wystarcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 podkladka + mysz na poczatek wystarcza ja bym jeszcze jakas klawature dolozyl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 co do klawiatury to dodam od siebie że czym wyższe klawisze tym trudniej sie gra... ( możliwe że tylko mi ;]] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnjohn Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 oj ja też długo długo grałem na kulkowym A4techu, w sumie nie narzekalem, ale marzyła mi sie myszka z prawdziwego zdarzenia, i wkoncu sie doczekałem! dużo czasu spędziłem na szukaniu odpowiedniego sprzętu, ,sprawdzałem jak mi myszki leżą w dłoni, itd itd. Zdecydowałem sie na MX510 - dla mnie mercedes wśród myszek hyhy. Podstawowa sprawa - maluchem mercedesa nie prześcigniesz, wiadomo najpierw umiejętności ale bez sprzętu też sie za daleko nie zajedzie! Kulkowa musz potrafi czasami przyciąć albo coś, ,wiadomo to moze sie okazać tragiczne w rozgrywcce. Nie muwie że MX510 jest najlepsza (razer tyz jest calkiem fajny) jednak po przesiadce jestem bardzo zadowolony! Sama wygoda grania się poprostu znacznie poprawila, pozatym kulkowa mysz nie sunie tak bez oporu po podłozu jak ooptyk. Pierwsza sprawa skill, druga to sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Nie rozpieszczaj go tak z ta klawiatura, niech na poczatku zobaczy ze zycie jest ciezkie,niech sobie radzi tak jak baca gdy wiazal buta dzydzownica :D :lol: Pozdro! PS Ja w couterka 1.5 pykalem na A4T WOPIE 35 i zwyklym padzie i gicior byl, teraz juz sie powoli myszka psuje, wiec pewnie po maturce jako ze wiecej czasu bedzie kupie nowego CS i nowy sprzecik do gry. Ale powtorze za porzednikami SKILL i jeszcze raz SKILL NI PAD, NI MYSZECZKA, LECZ DO TRENINGU CHEC SZCZERA ZROBI Z CIEBIE FRAG MASTERA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 mess: ja uzywam hyperglide'ow, sa robione z teflonu, pod konkretna mysz, a scieraja sie po paru miesiacach bubu: nie pien sie tak po pierwsze. Po drugie jezeli inwestujesz w porzadna mysz, a grasz bez podkladki, albo na jakims crapie to to zupelnie senu nie ma :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 a cena jak? anyway, nie zrozumiales mnie chyba. hyperglidy czy nie, sie scieraja, mysz zaczyna chodzic inaczej, pozniej naklejasz nowe i znow chodzi inaczej itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 cena: pare zlotych, i wlasnie przy nich mysz nie zaczyna chodzic inaczej bo jest to warstwa teflonu, a nie jakies plasterki jak te wszystkie skatezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Osobisci uzywam tego shitu od 2 lat i jestemz niej zadowolony :D http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2532 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 cena: pare zlotych, i wlasnie przy nich mysz nie zaczyna chodzic inaczej bo jest to warstwa teflonu, a nie jakies plasterki jak te wszystkie skatezy. a jakiej podkladki uzywasz do tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 mess: steel pad 4d, kupilem za 30zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Ja uzywam takiej mychy http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13988 + podkladka podobna do takiej jak ma -mess- bez zadych ddatkowych skatezowm, rekawic :P itp. Bardzo fajnie sie gra, mysz sie nie gubi, nie ma akceleracji wstecznej... Ja podobnie jak GuC!o^ nie moge miec wysokich klawiszy... Wszystko musi lekko chodzic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 kilka miesiecy temu byla promocja na siriusie i ta myszka http://sirius.pl/product.php?action=info&id=7009&sid=1 tylko ze oem kosztowala 99zł. Skusilem sie i to chyba moj najlebszy zakup w zyciu. Podkladke mam taką szmacianke na gumie (nie te gowniane piankowe za kilka zl). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Lekko? Ja mam taką Logitech Ultra X. Wspaniala klawiatura. Trzeba sie tylko przyzwyczaic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 dla mnie jest dobra, bo ma miekkie klawisze... a ja mam ajkiegos logitecha (klawiature) z wysokimi klawiszami... ale nawet nie narzekam... lubie ją ;) dziala mi juz jakos 2 lata... a myszke to mam juz od 3 lat... a4tech presto 225... najzwyklejsza, kulkowa, za 30 zeta :lol: a na gre nie narzekam... gram przecietnie... nie najlepiej i nie najgorzej ;) a podkladke to mam taka, ktora dostalem razem z 1st kompem... nie wiem jak ja nazwac... wiem, ze ma jakos z 6 lat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 CO do klawiaturki to mam zwyklego bezprzedowowego a4techa - nie potrzebuje wydziwnianai - wole zainwestowac w M0use... A co do teori "najpierw gramy potem kupujemy sprzet" - to logiczne - ale z doswiadczenia wiem ze jak myszka ma 8 klawiszy i masz bindy na 8 rzeczy to gra sie latwiej niz masz na myszy 2 klawisze + rolka - very usful sa te dodatkowe klawisze i tu nikt nie zaprzeczy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Jeżeli już chodzi o bindy i skrypty to dla mnie są zupełnie bezużyteczne... w CS'a gram już tyle że każdą broń kupuje z zamkniętymi oczami i wg mnie takie skrypty przydają sie tylko ludziom z wolnym internetem, gdzie ci ludzie ze względu na ping nie mają czasu na szybkie kupno i stoją na respie kilkanaście sekund. Dlatego od zawsze gram na default cfg ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Mi tam dodatkowe klawisze w IE przydaja sie do wychylania w ET ^^ . A voice bindow nie uzywam bo one i tak tylko denerwuja ("*GREJT SZOT*, *GREJT SZOT*, zabilem cie z bazooki jestem mastah *GREJT SZOT*"). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 steelpad daje rade, ale szkoda mi bylo myszy wiec go sprzedalem. a bawic sie w oklejanie to tez troche lipa... ale jak kto woli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Co do ET - ludzie ja bez 7 klawiszy na myszcze bym mial sporo trudniej - naprawde - wszystkie rzeczy mam pod reka... JIN - mam zbindowane zoomy,prawie wszystkie bronie i packi, kucanie i kladzenie sie, strzelanie i arty - tylko na myszcze i jeszcze mi 2 zostaly wolne :) Przydatne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...