poca Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Dzisiaj postanowilem zamontowac WC ;] Mam taki problem. Kabel od pompki ma uciety tzn. wtyczka odleciala ;] Zostaly mi 2 kabelki z fragmentami cyny ;] Na chlopski rozum - tego do gniazdka nie podlacze ;] Ale mam takie cos http://img27.exs.cx/img27/251/image2825yr.jpg Podobno jak bede wlaczal kompa pompka tez sie odpali ;] Problem jest taki ze nie wiem gdzie te dwa kabelki z pompki przyczepic :/ Moze ktos pomoze (te napisy na rys. nie zwracajcie uwagi na nie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Pewnie już TU lookałes, ale i tak podam... ;) Nie jest to ten sposób o który się pytasz, ale gdyby Ci nie wysżło... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddzini Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ja mam to tak rozwiazane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 a ja mam takie rozwiazanie ze pompka chodzi non stop bo jej nie słychać :D (ale moge ja wyłaczyc pstryczkiem na listwie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Dzieki panowie ;] Obecnie mam kompa w kawalkach i lezy na lozku bo zabralem sie za wc a nawet sie nie przygotowalem ;] Sprawdze czy dziala -------- a tak w ogole to co pisze reed jest dla na reke bo akurat ja mam takie same (od niego kupowalem) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit202 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 a ja mam tak rozwiązane : nie lubie przekazników gdyz sa to elementy indukcyjne i podczas ich wlaczania wylaczania wystepuja rozne przepiecia ( wieksze lub mniejsze ) poza tym są dobrymi przewodnikami zakłoceń :) uklad : http://forum.pccom.hb.pl/viewtopic.php?t=178 moze nie jest tak prosty jak przekaznik ale posiada duzo innych zalet w przeciwienstwie do przekaznika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don Jonson Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 @pit202 widziałem kilka dni temu twoje urządzonko ale teraz znikło, czy możesz jeszcze raz gdzieś to zamieścić? Pozdrawiam, było wery git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidzi Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Ja nie rozumiem, tyle kombinacji, a nie najprościej jest umieścić wszystko na 1 listwie z przełącznikiem ... :huh: ? Przecież montaż nowej wtyczki na gołym kablu sprowadza się do przykręcenia paru śrubek .... Urządzenia, układy .... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 nie wszyscy wlaczaja kompa listwa, ja np wlaczam z klawy bo do obudowy mam dosc daleko (biurko musze obejsc). a do wlaczania pompki to mam taka listwe zwykla ktora sie podlacza pod usb i ona daje prad wtedy kiedy jest komp wlaczony. proste ladne jes tam kilka gniazd wiec i pompke i glosniki moge podlaczyc i jeszcze monitor, wibrator czy co akurat potrzebuje. i zadnego tandetnego wpinania do molexa tylko elegancki kabelek do usb. a zaplacilem 33zl z przesylka z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...