kamdul Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Jakie kupic pamieci w okolicach 800zł chodzi mi o 2x512 by w dualu dobrze chodziły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Na jakiej plycie beda pracowac? Jakie FSB chcesz osiagnac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamdul Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 mam teraz gigabayt ga8ipe1000pro-g a jakie fsb oczywiście jak najwieksze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamdul Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 kurde to forum jest do [gluteus maximus] za kazdym razem jesli sie do was zwrcam albo olewacie sprawe. bezsens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37666667 zaiste byłbyś z nich zadowolony. Luks sprzedaje takie same, sprawdz w dziale "Sprzedam". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37666667 zaiste byłbyś z nich zadowolony. Luks sprzedaje takie same, sprawdz w dziale "Sprzedam". 8) Te na tej aukcji to są również moje. Poza aukcja w dziale "Sprzedam" jest zazwyczaj trochę taniej :) Nie mam konta na allegro więc sprzedażą na allegro zajmuje się ibizpl. Chce coś wytłumaczyć bo niektórzy o tym nie wiedzą: ja i ibizpl sprzedajemy te pamieci, procesory, itd razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamdul Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 no i nie jest tak ciezko odpisać :wink: a wezme te pamieci jesli polecacie :D luks__pl jaki masz nr gg bo chciałbym sie dogadac co do ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 luks__pl jaki masz nr gg bo chciałbym sie dogadac co do ceny :) Takie sprawy na :arrow: PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...