szwistak Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Wszystkiego naj.... naj w nowym roq 2oo5!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 najlepszego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Happy nju 2005 year. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 First spam post @ dokładnie 00:00 in 01.01.2005 :] Dostane jakąś nagrode :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 :? Będę miał o 00.00 edit: :evil: Minute za szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexteros Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :D DZIĘKI :D :gitara: :banan: :ploom: Mam post o godzinie 00.00 :ploom: :banan: :gitara: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Tu godzina źle chodzi :> o 2 minuty :/ luks_pl - ja też więc co się tak cieszysz :> :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 :) Na godzinę 00.00 załapali się: :arrow: Dexteros :arrow: luks__pl :arrow: Nexer :banan: Teraz powiedzcie jakie są za to nagrody :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Ale dokładnie o 23:58 dzowniły dzowny kościelne i systemowy clock pokazywał 0:0 :]]]]] ssać :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Ale dokładnie o 23:58 dzowniły dzowny kościelne i systemowy clock pokazywał 0:0 :]]]]] ssać :S :twisted: Dzwony w kościele się nie liczą. :wink: Nie wierzysz w dokładaność zegara na serwerze tweak'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Nie :> nawet w TV było 00:00 :> Tamten post jest dokładnie 00:00 :> Sasssasasasaasas :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Nie :> nawet w TV było 00:00 :> Tamten post jest dokładnie 00:00 :> Sasssasasasaasas :> 8) Nie uczyli Cię, że telewizja kłamie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Nie :> nawet w TV było 00:00 :> Tamten post jest dokładnie 00:00 :> Sasssasasasaasas :> 8) Nie uczyli Cię, że telewizja kłamie cicho :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 cicho :> :wink: Bo przyjdzie zły moderator i :zonk: sypnie punktami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 HAPPY NEW YEAR!!!!!!!!!!! Qrde zeby sylwestra spedzac przy kompie ale i tak czlowiek jest nawalony w 3 du**. ;) Wszystkiego najlepszego w nowym roku. Znajdz sobie fajne kobiety (ci ktorzy nie maja) i niech wam nie gledza ze cos jest nie tak, wysokich wynikow w podkrecaniu, dobrego wchlodzenia zeby wam sie procesory nie przgerzewaly. Znajdzcie sobie chlopa (zeby nie bylo ze o mniejszosci zapominam ;) ) ktory bedzie o was dbal, kochal, nigdy was nie opusci i inne rzeczy robil. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexteros Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 :) Na godzinę 00.00 załapali się: :arrow: Dexteros :arrow: luks__pl :arrow: Nexer :banan: Teraz powiedzcie jakie są za to nagrody :D najfajsza by była zabawa z 2 panienkami na raz :D [powoli sie tu rozkrecam ;) moze nie jestem expertem od sprzetu ;) ale za to spamowac umiem :D] pozdrowionka dla wszystkich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 [powoli sie tu rozkrecam ;) moze nie jestem expertem od sprzetu ;) ale za to spamowac umiem :D] pozdrowionka dla wszystkich :) :wink: Dzisiaj Ci za to nikt nic nie zrobi (raczej) ale na co dzień :idea: nie radze, szczególnie w innych działach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexteros Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 wiem wiem ;) ale czasami OT sie przydaje na rozładowanie napiecia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 wiem wiem ;) ale czasami OT sie przydaje na rozładowanie napiecia ;) :D Od tego jest właśnie Ośla łączka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 ja tez sie dolanczam ;] wiecie o co chodzi ;] :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexteros Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 pije zdrówko całej społeczności Tweak'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Happy new year!!!!Wszyscy yu mnie na jmpreze nie nadaja sie do chozenia.Miło było spędzić na tym forum roczek!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Dosiego roku wszystkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdro Kusztyk! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 teraz ja.. to... Wielkiego OC i malo problemow z kompem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 życze wam w nowym roku spełnienia wszystkich waszych marzen, super sprzetów do OC, lasek na wypasie ;]]]]] i czego tylko dusza zapragnie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Wszystkiego naj w Nju Jer !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 graham z tej strony nawzajem wszystkiego najlepszego ho ho ho 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 graham z tej strony nawzajem wszystkiego najlepszego ho ho ho 2005 :wink: To tylko żart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 graham z tej strony nawzajem wszystkiego najlepszego ho ho ho 2005 :wink: To tylko żart zacznijmy rok 2005 w przyjaznej atmosferze i mam nadzieje ze w 2006 bede sie wital tym samym loginem pozdrawiam ho ho ho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...