jarro Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Czesc.Kupilem plyte glowna Abit BE6(wiem,ze antyk ale nie w tym rzecz..)Czy moge na niej zainstalowac system WindowsXP?Czy ktos moze uzywa tej plyty z tym systemem operacyjnym?Jak sie ona zachowuje?Prosze o opinie za ktore z gory dziekuje.Zycze pomyslnosci w Nowym 2005 roku!Jarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 nie widzę przeciwskazań ;] pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzi Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Cześć. Nie obawiaj się XP na tej płycie. Ja mam BH6, C1300 i XP śmiga aż miło. Poprzednio miałem C400 i też XP chodził bardzo ładnie - co tym dziwniejsze,że podobno Microsoft zaleca do XP procesor min. 700 MHz. Powodzenia i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 będzie dobrze... sam używałem, teraz na 2003 też jest OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 będzie dobrze... sam używałem, teraz na 2003 też jest OK 1206320[/snapback] ja na win2000 uzywalem BH6 a teraz BX133 .. ;p Mala wskazowka ... w biosie w PNP... cos tam przelasz PNO OS na NO , tak przy win2000/XP jest zalecane. ESCD force update 'czy jakos tak" na Enabled Zobacz w tabeli przerwań czy nie ma konfliktow... podczas BOOT-u, jak sa to szykuje sie rząglowanie kartami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 ja sie domyślam o co chodzi. musisz mu podać sterowniki do HPT366 na dyskietce zaraz na początku gdy sie pyta o kontrolery do dysków, po tym blue screen juz nie powinien wyskakiwać, a instalacja powinna posunąć sie dalej. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Spójrz na date postu :-) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Spójrz na date postu :-) Pozdrawiam 1736509[/snapback] mimo wszystko, może się komuś przyda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...