lukczas Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 mam podlaczone do kompa 4 glosniki zwykle nie jakis zestaw, dzwiekowka to zintegrowane ac na epoxsie, stery 5.10, w filmach i grach dzialaja wszystkie 4 natomiast na mp3 dziala tylko przod co zrobic zeby na mp3 dzialaly wszystkie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Używasz Winampa? jesli tak to sproobuj w opcjach output pokombinowac z DirectSound i WaveOut. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 przeszperalem te ustawienia ale nic nie pomoglo, dalej gra przod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Nie wiem czy to zrobiłeś ale napiszę jeszcze raz: W Winampie w opcjach output jest zakładka DirectSound (klikasz na to 2 razy :) ). Tam masz okno wyboru urządzenia audio, wybierz to które masz na tym epxie i powinno być ok (sprawdź jeszcze w ustawieniach samych sterowników). Tak to jest na przykładzie Abita ale u Ciebie też musi zadziałać bo ludzie już by to zgłaszali wcześniej. Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomogło! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...