Gość _Azazel_ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 A ja nie wiem jak do 2 w nocy wysiedzę :> Muszę po brata jeszcze samochodem jechać. Znacie jakieś sposoby żeby nie zasnąć za kierownicą ?? odpal tv;) licz gwiazdy albo sluchaj odglosow za oknem :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 A ja nie wiem jak do 2 w nocy wysiedzę :> Muszę po brata jeszcze samochodem jechać. Znacie jakieś sposoby ?? :)wbiegnij na komisariat oblej go bezyna i uciekaj, cala noc Cie beda ganiac :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 nom, ja tez sobie siedze tutaj.. probuje mikrofon w Skype uruchomic godzine temu skonczylem kumplowi kompa robic debowe rulez :) pozdro dla wszystkich ktorzy chcac/niechcac zostali w domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Również pozdrawiam - za prawie 20 min koniec 2004r. :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 a ja jestem, kto mi da bana :P 8) Ja bym Ci dał ale :cry: nie mam takich upoważnień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 A ja nie wiem jak do 2 w nocy wysiedzę :> Muszę po brata jeszcze samochodem jechać. Znacie jakieś sposoby ?? :)wbiegnij na komisariat oblej go bezyna i uciekaj, cala noc Cie beda ganiac :wink: Buahahahahahah, to się uśmiałem :lol: Dzięki, nie skorzystam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 2005 to glupia liczba :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 A ja nie wiem jak do 2 w nocy wysiedzę :> Muszę po brata jeszcze samochodem jechać. Znacie jakieś sposoby ?? :)wbiegnij na komisariat oblej go bezyna i uciekaj, cala noc Cie beda ganiac :wink: Buahahahahahah, to się uśmiałem :lol: Dzięki, nie skorzystam ;) my (ja + 3 kumpli) kiedys zrobilismy baaardzo podobna akcje... prawie sie zsikalem ze starchu :lol: duzo opowiadania... ale jesli chcecie to opowiem :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 2005 to glupia liczba :x :wink: Tak samo jak i każda inna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 eh, normalnie jak co roku to bym się juz zbierał do wyjscia pare "bombek" odpalic, ale w tym roku nic nie kupiłem bo mi pieniędzy było szkoda... edit. gent, opowiedz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 duzo opowiadania... ale jesli chcecie to opowiem :lol: :lol: :lol: :D Opowiadaj bo i tak nie mamy tu nic innego do roboty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 eh, normalnie jak co roku to bym się juz zbierał do wyjscia pare "bombek" odpalic, ale w tym roku nic nie kupiłem bo mi pieniędzy było szkoda...a ja ta kase przeznaczylem na ofiary powodzi w Azji 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 eh, normalnie jak co roku to bym się juz zbierał do wyjscia pare "bombek" odpalic, ale w tym roku nic nie kupiłem bo mi pieniędzy było szkoda...Dokładnie tak samo jak mi. Już wolałem ram zmienić i kupić sobie grafę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 gent: opowiedz!, opowiedz! :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 e tam komp ja chyba rower zmodyfikuje ale mam dylemat komp-rower:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Taaaak, tak opowiedz EDIT: ZOBACZCIE który to mój post. I pomyśleć że ostatni w tym roku :twisted: EDIT2: Spadam na dworek polookać :D Będę później :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 :) Już za kilka minut forum przejdzie w 2005 rok i :P się zawiesi Z okazji nowego roku :wink: wirtualna dla wszystkich: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 No to Szczęśliwego Nowego Roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 kurde nawet co pic niemam zero %%%% tylko cole mam;) edit mam dylemat wys.rac sie teraz czy po nowym roku... :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 :D Patrzcie przed czym was uratowało forum: http://www.mp3s.pl/dzienpo/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 First spam post @ dokładnie 00:10 in 01.01.2005 :] Dostane jakąś nagrode :> ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 First spam post @ dokładnie 00:10 in 01.01.2005 :] Dostane jakąś nagrode :> ? Tak trzeci punkt karny :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 No i mamy 2005 rok. A ja jeszcze 2h muszę siedzieć przy kompie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 no wszystkiego naj w nowym roku;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Witamy w nowym roku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 no to najlepszego panowie ;] :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 2 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 stoimy w czworke na betonach - jest godzina 12 i pytanie co zrobic ? Wiec ze akurat ulice obok przejechal woz policyjski, wpadl mi pomysl do glowy :) Kumple mnie pukneli w glowe :? ale po 30 sekundach wszyscy razem pieknie sie usmiechneli ;) Wyszlismy na ulice - 20metrow od szkrzyzowania i czekamy na policje.... Wrescie jada - jak byli 40 metrow od naz zaczelismy biedz (troche za puzno) przez srodek ulicy... wiec oni za nami (i tu sie zaczelo) 2 kumli i ja pobieglismy na lewo jeden w dynie (w prawo) ... wiec policja pojechala za nami... Szybko wszyscy schowalismy za ogromnymi krzakami - stracha mnialem ogromnego - bo policja mniala SUPER LUX LATARKE i siedzieli doslownie tak ---> 8O przy oknie i sie gapili... Pojechali Wychodzimy na ulice smiejac sie glosno w 3, a oni stoja za zakretem - zatrzymali goscia z plecakiem (ja mnialem plecak prawie idetyko;) Zobaczyli nas i z piskiem ... my nie czekajac dluuuo w pole :) Ja z kumplem pobieglismy za cegly jeden polozyl sie w polu... Policja zaczela swiecic latarka (super sprzet szla 500 metrow moze) i kupel pomyslal ze to my swiecimy motorem wiec WSTAL I ZACZOL MACHAC (po 30 sekundach zorietowal sie ze to policja) My z kuplem na inne pole, czyjes podworko a tam psy (chalas niesamowity) wiec przez siatke i lezymy miedzy gownami (krowy sie pasly) ;) Po 30 minutach idziemy do 3 kupla do domu (przebrami ubrania zostawilismy pod ceglami) wychodzimy a tu policja bez swiatel stoi - swiatla sie zapalaja, pisk, my dluga - w jakis sadek, troche sie pokaleczylem ;) Potem jeszcze tylko przez stadion i bylismy w domu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 witajcie w nowym roku :P flaszke postawil a kieliszkow nie przyniosl :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 kocham was wszystkich (text pisany szybko i z bledami ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...