Gość _Azazel_ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ja kiedys z kumplem zobaczylem radiole na parkingu supermarketu to zesmy ja obszczali po pijaku;) cala do okola;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek86 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Wszystkiego naj w nowym 2005 roku rzycze wszystkim forumowiczą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 No i stało się 2005 rok stał się faktem i mój 667 post :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 No i stało się 2005 rok stał się faktem i mój 667 post :D:D:D :wink: o jeden za dużo (wyszło by 666) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 No i stało się 2005 rok stał się faktem i mój 667 post :D:D:D :wink: o jeden za dużo (wyszło by 666) the number of the beast;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 :wink: o jeden za dużo (wyszło by 666) number of the beast;) powiedz to dla ksiedza to Cie do kosiola nie wpusci :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 :wink: o jeden za dużo (wyszło by 666) number of the beast;) powiedz to dla ksiedza to Cie do kosiola nie wpusci :wink: jestem buddysta... :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ja mam zakaz wchodzenia do kosciola ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Na szczęście stary 2004 zakończyłem magiczną ilośćią postów 666 AVE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 :wink: o jeden za dużo (wyszło by 666) number of the beast;) powiedz to dla ksiedza to Cie do kosiola nie wpusci :wink: Mnie i bez tego nie wpuszcza :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Wszystkiego NAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ja mam zakaz wchodzenia do kosciola ;] :wink: Coś ty zrobił temu księdzu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 raz jak mnie spytal czemu poraz kolejny nie przyszedlem na religie, to mu powiedzialem ze faceci w sukienkach mnie nie kreca ;] i chyba sie obrazil. kumple muwili ze na kazaniu o mnie mowil, ale bez nazwiska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ja mam zakaz wchodzenia do kosciola ;] :wink: Coś ty zrobił temu księdzu Właśnie, że nic nie zrobił :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 pyscho czytaj wyzej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Meldujem siem ;] ze wzgledow zdrowotnych nie moglem na impresce zawitac, buuu ;( Dosiego roku szyskim zycze. aloha. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 raz jak mnie spytal czemu poraz kolejny nie przyszedlem na religie, to mu powiedzialem ze faceci w sukienkach mnie nie kreca ;] i chyba sie obrazil. kumple muwili ze na kazaniu o mnie mowil, ale bez nazwiska Hahahahaha, to ja wogólę się wypisałem z religi po tym jak 2x u dyrektora w pierwszej klasie LP wylądowałem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 faceci w sukienkach mnie nie kreca ;] i chyba sie obrazil. :lol: :lol: :lol: :ploom: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 pyscho czytaj wyzej ;]:lol: Tylko tak żartowałem z pewnymi podtekstami :D Ładny z Ciebie żartowniś :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 moj glupi brat kiedys rzucal sniezkami w kosciol/po szybach to ksiadz wyszedl i go zdzielil w ryj............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ejj prawde mowie i trzezwy jestem :D edit: mie terz by zdzielil ale to bylo w szkole na przerwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 moj glupi brat kiedys rzucal sniezkami w kosciol/po szybach to ksiadz wyszedl i go zdzielil w ryj.............buhahahahaha :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 moj glupi brat kiedys rzucal sniezkami w kosciol/po szybach to ksiadz wyszedl i go zdzielil w ryj............. :evil: :evil: :evil: CZARNA MAFIA :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 moj glupi brat kiedys rzucal sniezkami w kosciol/po szybach to ksiadz wyszedl i go zdzielil w ryj............. 8) Ja bym mu za to kolana przestrzelił, mówie oczywiscie o księdzu. Wydaje im się, że jak się ubieraja na czarno to im wszystko wolno. :D Brata powinieneś pochwalić ale następnym razem każ mu żucać cegłami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 to nie ma byc kolejny topic o ksiezach ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 luks właśnie przejrzałem twój link ze zdjęciami :D Są wtorbejezyste :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Wydaje im się, że jak się ubieraja na czarno to im wszystko wolno.matrix to nie ma byc kolejny topic o ksiezach ;]mozemy zaczac gadac o zakonnicach :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 moj glupi brat kiedys rzucal sniezkami w kosciol/po szybach to ksiadz wyszedl i go zdzielil w ryj............. 8) Ja bym mu za to kolana przestrzelił, mówie oczywiscie o księdzu. Wydaje im się, że jak się ubieraja na czarno to im wszystko wolno. :D Brata powinieneś pochwalić ale następnym razem każ mu żucać cegłami Rzucać przez "rz" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 e tam niema juz za bardzo co mu zrobic bo nie zyje ten ksiadz mozna mu grob zbeszczescic ale z tym tez problem bo pochowali go w katakumbach pod kosciolem;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...